Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
173 US$
Se erbjudande
Booking.com173 US$
Priceline173 US$
Hotels.com173 US$
Travelocity173 US$
Orbitz.com173 US$
Prestigia.com178 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (993)
Filtrera omdömen
993 resultat
Medlemsbetyg
579
310
76
24
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
579
310
76
24
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
237242 av 993 omdömen
Omdömet skrevs 9 juni 2021

Besviken på spa tiderna på kvällen men annars nöjd med vistelsen. Stod i mejl att man hade fri tillgång till spa mellan 21-14 men den informationen stämde inte. Spaet stängde klockan 22 enligt receptionen.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 46saraandersson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 juni 2021

Mycket bra spa och mysigt att bo. God mat och rejäl frukost. Passa på off-season för då kan man få ha spa:et för sig själv om man har tur! Alla på hotell o restaurang är jättetrevliga. Är man intresserad av en kortare vandring kan man gå till Dagshög. Inte så långt och naturen längs havet är mycket fin.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 877lena
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 juni 2021

Fantastisk vistelse på ett toppenfint hotell i de bästa omgivningar. Om du har möjlighet så ska du absolut passa på att vandra eller cykla när du är här. Utmärkt god mat och fin service. Rummet höll generellt hög klass och jag sov gott i den lagom hårda sängen. Kan verkligen rekommendera ett besök på Torekov Hotell.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack cgustafsson2021
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 juni 2021

Fantastiskt ställe med schyssta rum, riktigt bra nivå på behandlingarna vi gjorde och högsta betyg till maten! Omgivningarna var härliga att promenera i och det fanns brygga med möjlighet till härligt havsbad en liten bit bort. Underbart ställe!

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack oskarssonpernilla
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 juni 2021

10 av 10, kommer definitivt tillbaka! Läget, maten, miljön, personalen... Eftersom vädret var så fint, 25 grader C och strålande sol, fick man en känsla av att vara vid medelhavet. Rekommenderas verkligen!

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack pingle36
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen