Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
196 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-04
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (966)
Filtrera omdömen
966 resultat
Medlemsbetyg
663
215
59
20
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
663
215
59
20
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 966 omdömen
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

Genuin atmosfär med glad, vänlig och hjälpsam personal, vacker hotellinteriör, rent och fräscht. Toppklass på restaurangens middag och frukost med stor del lokalproducerat. Allt kring hotellet är ordnat för så bra för oss som cyklar. Cykelgarage m lås, avtvättningsområden för leriga cyklar. Bra och tydliga kartor över området. Vacker bruksmiljö med sjöar och å som slingrar sig kring glasbruk, smedjan och kvarnen som numera är restaurang. Vacker badplats och naturen är magisk!

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack martrojs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tomas l, Hotelldirektör på Högbo Brukshotell, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2021

Hej,

Men tack för ett fint betyg och vackra ord ! Tack även för besöket, och välkommen åter, ofta !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Superfint ställe med fantastisk cykling och god mat! Var där med en 6-åring och en 7-åring och cyklade MTB. Deras favoritställe!

Cykllingen helt fantastisk!
Maten helt fantastisk!
Rummen inte riktigt samma klass, men väl över vad vi behövde.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Magnus B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tomas l, Hotelldirektör på Högbo Brukshotell, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2021

Hej Magnus, tack för besöket, din recension gör oss stolta och glada !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

Högbo bruks slogan stämmer verkligen! Fantastiskt god mat och trevlig miljö. Vi var där ett par dagar och spelade golf på Högbo GK. Bodde i Sportbacken, perfekt avstånd till klubben. Mycket fräscht rum. Höjdpunkten var 4-rätters middagen.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack janethakansson67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tomas l, Hotelldirektör på Högbo Brukshotell, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Hej,

Tack för besöket, och vilket fint betyg !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Mycket fint hotell strax utanför Sandviken. Vi bodde i huvudbyggnaden i ett modernt rum. Det var ganska varmt på rummet (högsommar) men det gick fint att låna en fläkt i receptionen. Vi åt inte i restaurangen men i bistron, mycket bra Toast Skagen på en trevlig uteservering. Helt fantastisk frukost som dessutom kändes väldigt smittsäkert planerad. Någon i personalen sa att utbudet var något begränsat pga pandemin, trots det en av de bästa hotellfrukostar vi har ätit.
Jättefina omgivningar men olika leder för tex cykling och löpning. Helt fantastisk miljö!
Supertrevlig personal i allt från bokning, mottagande, bistro och utcheckning.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack MartSwe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tomas l, Hotelldirektör på Högbo Brukshotell, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Hej,

Tack för besöket, hoppas vi ses snart igen !
Tack även för den fina texten och det fina betyget !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021

Ett riktigt bra hotell med fina omgivningar! Vi är SÅ nöjda med allt - restaurangen, rummen, bemötandet m m i hotellet och mängden aktiviteter som familjen hade att välja på bl a hyrde vi cyklar en dag.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack asalundell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Tomas l, Hotelldirektör på Högbo Brukshotell, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021
Google-översättning

Tackar !

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen