Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Häftig restaurang”
Omdöme om The Church

The Church
Rankad som nr 1 av 40 Restauranger i Sandviken
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

En ombyggd kyrka vars inredning är mycket genomtänkt och spännande. Servicen är bra och lagom snabb. Det känns som man befinner sig på en exklusiv restaurang/ort och så är det visst Sandviken. Modigt att starta restaurang här, men det bra mat och är man i Sandviken skall man absolut gå hit en kväll.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Britt-marie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (96)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2125 av 96 omdömen

Omdömet skrevs 21 mars 2018 från mobil enhet

I den renoverade gamla kyrkan har skapats en unik restaurangmiljö för många smaker! Imponerad av såväl mat, dryck och känslan att erbjuda häftiga upplevelser till alla. Rekommenderas såväl en lugn vardagskväll som en champagnesprakande helg.

Datum för besöket: mars 2018
Tack odd1966
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2018 från mobil enhet

Fantastiskt god mat. Mycket trevligt bemötande, bra service och väldigt uppmärksam personal. Läcker lokal. Finns inte många i den stilen. Är absolut värld ett besök

Datum för besöket: mars 2018
Tack Marie H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Vilket ställe! En ombyggd kyrka som blivit en av de coolare restaurangerna jag varit i o den snyggaste inredningen man kan tänka sig . Så snyggt ! Maten, dess kvalitet o nytänk är suveränt bra. Och gott . Vi provade Hjorten, Skagen, Röding, Wallenbergaren, Kolabonanza o Lime pie. Så supergott ! Ett suveränt vin på det o vi var både häpna och supernöjda för både oss o de lyckliga Sandviken borna som kan njuta av detta ställe. Så bra o så otippat i denna lilla rara håla. We Will be back !

Datum för besöket: mars 2018
1  Tack Lundinfam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheChurch2016, Ägare på The Church, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2018

Stort tack för din feedback :) Ni är alltid välkomna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2018

snyggt ombyggd fd baptistkyrka, trevlig uppmärksam personal, god mat, kan rekommendera ett besök på denna restaurang

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Carina H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Church tittade också på

Sandviken, Gävleborgs län
Sandviken, Gävleborgs län
 
Sandviken, Gävleborgs län
 
Sandviken, Gävleborgs län
Sandviken, Gävleborgs län
 

Besökt The Church? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt