Sara H

Fint hotell med både toppar och dalar

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 jan. 2025
Fint hotell med både toppar och dalar.

När vi checkade in låg många jordnötter strödda på golvet bredvid sängen. Tur vi inte är allergiker. I övrigt mycket fint rum.

Jättefina ytor i hotellet och bra kiosk i receptionen. Trevlig personal på hotellets alla delar.

Estetiskt är spaet fint men det var väldigt kallt och upplevdes nästan som ett finare badhus (troligtvis pga att det var väldigt mycket folk inklusive barn samt väldigt kallt). I björkbastun kröp det en stor silverfisk. Generösa öppettider på spaet 08.00- 00.00

Vi beställde in frukfat för 115 kr som tilltugg men fick skicka tillbaka den in då både vindruvor och grapefrukt var möglig och all frukt såg allmänt trött ut. Supergullig tjej i spabaren fixade oliver och chips istället.

Middagen i form av buffé var en smärre besvikelse. Ingen röd tråd i maten.

Frukostbuffén var till skillnad från middagen jättebra och fräsch!

Vill man äta riktigt gott och spaa i lugn och ro rekomenderas andra alternativ. Har man inte jättehöga krav och vill komma undan billigt är detta ett bra alternativ.
Datum för vistelsen: januari 2025
73.1 km från Hotell Hallstaberget
Pool
Visa fler hotell i Sollefteå
Omdömet skrevs 28 december 2024

Fint och fräscht. Maten var kanske inte superinponerande. Trevlig personal. Svinhala golv i spaavdelningen, bara en tidsfråga tills någon bryter lårbenshalsen (om det inte redan hänt). Annars god öl och goda kycklingnuggets, osten på charkbrickan lämnade en del att önska.

Datum för vistelsen: december 2024
Restyp: Reste med vänner
Tack Curiosity41387888667
Omdömet skrevs 23 september 2024

På genomresa från Ammernäs till Knivsta så övernattade vi här. Fräscht, rent och fina rum. Superbra frukost. Vacker natur men tyvärr låg dimman tät. Trevlig välkomnande personal. Kan absolut rekommendera boendet och återvänder mer än gärna.

Datum för vistelsen: september 2024
Tack minnap487
Omdömet skrevs 23 september 2024 från mobil enhet

Ett hotell som ligger på en höjd. Vi var ett gäng vänner som sov där en natt. Det var lugnt och tyst på natten. Sängen var skön. Frukosten var riktigt bra. Den var fräsch och det fanns det mesta att önska, t o m havregrynsgröt vilket jag upplever inte är så vanligt. Det vore bra om hotellet ordnade express- check out. Det bästa med hotellet är utsikten!

Datum för vistelsen: september 2024
Restyp: Reste med vänner
Tack Carcap
Omdömet skrevs 23 juli 2024

Bra rum. Usel mat, åt samma buffe 3 dagar i sträck, sen serverade dom samma till frukost. Vi bokade via Risskov och vilken skillnad dom gör på sina gäster, riktigt skrämmande Risskov gäster är inte lika populära som vanligt bokade gäster. Tex fick vi betala 129 kr för en öl men dom andra 103 kr för exakt samma. Vi Risskov gäster fick en enkel pappers servet o varken duk, blomma eller ljus på borden, dom andra satt vid fint dukade bord med vit duk , blommor, ljus och fina servetter.Noll koll på matallergier det borde dom verkligen lära sig . Personalen i restaurangen kan inte mycket, dom klarade inte hälla upp drycken från flaska till glas.otroligt fint spa o gym.

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack ewa k
Omdömet skrevs 17 juli 2024 från mobil enhet

Rum ok,spa ok men restaurangen minus,minus…. dubbeldebiterad för vin samt ytterligare summa flera hundra kronor, orsak enl chef? ny personal men icke acceptabelt som gäst, ok att jag fick rättelse efter 2 besök i resturangen men dåligt bemötande från personal

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack Staffan H