Kevin K
Finspång, Sverige

Trevligt enkelt hotell

Omdöme om Hotel Sollefteå
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 3 aug. 2020från mobil enhet
När vi kom till hotellet så var det låst. Porttelefonen fungerade ej så fick ringa hotellet. Då fick jag en kod till en box där man fick hämta ut sin egna nyckel i. Detta hade vi ej fått information om. Hade varit helt okej så länge man hade fått ett mail om detta innan...

Rummet var litet men ändå fräscht och bra städat. Det var väldigt lyhört på en fredagskväll och det påverkade sömnen. En aning hårda sängar.

Personalen var väldigt trevliga!

Frukosten var väldigt enkel och inte någon hotellfrukost. Men under Corona så får man självklart ha översikt. Man fick fylla i vad man ville ha så var det klart den tid man ville ha sin frukost, och man kunde välja att äta i matsalen eller på Rummet vilket var bra.

Ett väldigt bra pris på hotellet med trevlig personal så jag rekommenderar det om man vill hålla nere kostnaden.
Datum för vistelsen: augusti 2020
Pool
    25.1 km från Hotel Sollefteå
    Visa fler hotell i Sollefteå
    Omdömet skrevs 1 mars 2020 från mobil enhet

Ett litet mysigt, billigt hotell. Gratis utomhus-parkering, dessutom gratis tilltugg som godis, kaffemaskin som har choklad, olika tesorter, olika små kakor och frukt som finns tillgängligt dygnet runt. Trevlig personal. God frukost.

När jag checkade in under middagstid så fanns inte personal på hotellet, så jag pratade med dem på telefon. Med deras hjälp gick det jättebra att få min rumsnyckel, som var i en box ute på väggen vid entrén. Mig gjorde det ingenting att det inte fanns personal där, eftersom jag är ensamvarg.

Datum för vistelsen: februari 2020
    Restyp: Reste ensam
    Tack klarakarinb
    Omdömet skrevs 21 december 2019

Enkelt hotell mitt i Sollefteå med trevlig ägare.
    Rummen är rena och fräscha.
    Parkering finns i anslutning till hotellet.
    Butiker, Systembolag, busshållplats, allt finns i närheten.
    Enkel frukost, men helt ok.

Rumstips: De rum vi såg var ok.
    Datum för vistelsen: oktober 2019
    3  Tack Swedentv
    Omdömet skrevs 12 augusti 2019

City hotell i Sollefteå - märkligt på många sätt. Först: Vi höll inte på att hottaningången. Vi parkerade bilen på baksidan av hotellet (som vi i telefon blivit tillsagda att göra) och gick sedan runt huset och letade eter ingången, Fick fråga i en affär för att få hjälp att hitta den. Sedan skulle vi inte.Låst. En porttelefon som inte funkade. Fick vänta till en person gick ut så vi kom in . Till en hiss. Först inne i hissen framgick att hotellet låg på fjärde våningen. Väl upp fick vi rummet . Litet, Utan ventlilation. Huvudvärk på morgonen p.g.a. dålog luft. Frukosten på morgonen undermålig. Inget varmt (bacon eller liknande) fanns. Nej, aldrig mer City hotell i Sollefteå.

Datum för vistelsen: augusti 2019
    Tack Lars W
    Omdömet skrevs 25 juli 2019

City Hotel ligger helt centralt i Sollefteå. Nära till stor bilparkering och gågata.
    Rummen är enkla. Standarden ordinär. Det är lyhört mellan rummen. Frukosten är ordinär utan varm mat såvida inte de kokta äggen räknas dit.

Datum för vistelsen: juli 2019
    • Restyp: Reste ensam
    Tack ZoG230090
    Omdömet skrevs 14 maj 2019 från mobil enhet

Bra och prisvärt hotell som ligger i centrum vid gågatan. Närhet till matställen och affärer. Sköna sängar och helt OK frukost. Ta en kvällspromenad och följ älven. Skönt och avkopplande. Parkering finns på baksidan av hotellet.

Datum för vistelsen: november 2018
    Restyp: Reste ensam