Sven A
Linköping, Sverige

En tidsresa

Omdöme om Hotell Kramm
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 maj 2023från mobil enhet
Denna vistelse var en upplevelse ungefär som att åka tidsmaskin till början 90-tal, jag blev så glad när jag öppnade dörren och fick se en tjock-tv😀
Lite slitet men har sin charm. Trevligt bemötande i receptionen. Gratis parkering

Prisvärd och mycket god pasta rätt på kvällen
God frukost
      64.8 km från Hotell Kramm
      64.7 km från Hotell Kramm
      Visa fler hotell i Kramfors
      Omdömet skrevs 9 april 2023

First Hotel Kramm har genomgått en totalrenoveringen. Älskar hotellets nya look. Helt i min smak. Snyggt, läckert, elegant och casual på samma gång. Fina nyrenoverade rum med ljuvliga sängar. Personalen är fantastisk. Maten ljuvlig. Stämningen personlig och glädjefylld. Återvände gång efter gång.

Tack Aleksandra E
      Omdömet skrevs 1 april 2023

Världens godaste moules frites, den napolitanska vedugnsgräddade pizzan var fantastisk och jag kan rekommendera chili salami. Servicen var oklanderlig och bästa tänkbara, personalen var både snygg och trevlig!

Rumstips: Boka bord, ofta fullsatt!
      Tack maria s
      Omdömet skrevs 1 april 2023

Kan vara aningen partisk utifrån att jag personligen känner många av de som arbetar i restaurangen och på hotellet, men servicen är i världsklass och bemötandet likaså. Alltid glada miner och familjär stämning med personal som anstränger sig och gör det lilla extra för att skapa en fin upplevelse för oss som besöker. Kan särskilt rekommendera deras moulefrites som är helt superb! Helt klart värt ett besök. Både jag och min partner är supernöjda.

Tack Departure39369697666
      Omdömet skrevs 24 februari 2023

Jag och min fru besökte restaurangen. Det mesta var till en början bra eller i vart fall helt okej förutom att jag tyvärr serverades en oätlig moules frites. Detta är första gången jag någonsin skickat tillbaka mat på ett restaurangbesök, vilket verkligen tog emot att göra. De började direkt hävda att ingenting var fel på maten och olika personer kom ut i omgångar och framförde att de smakat och att jag hade fel. En av servitriserna frågade om jag någonsin ätit musslor förut… De tog sedan fullt betalt för maten som jag tagit en tugga av. Jag betalde men framförde att kundbemötandet inte var riktigt vad jag hade förväntat mig vilket bemöttes med ytterligare argumentation och aggression. Har jobbat i restaurang i 10 år och aldrig sett ett sämre bemötande.

Datum för vistelsen: februari 2023
      1  Tack torh561
      Omdömet skrevs 1 september 2022 från mobil enhet

+ Bra att vi kan ta med hund.
      + Bra bemötande i reception. + + Hygglig frukost ingår.
      + Byxpress på rummet!?
      + Ev. pågår renovering
      (imorse borrades det).
      - Gammal tjock-tv.
      - Lite slitet hotell i vissa delar.
      - Ägarna verkar inte låta
      hotellet följa med sin tid
      riktigt, 70-talskänsla.

Datum för vistelsen: september 2022