Erik H

Missbelåten!

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 28 juli 2024
Stadshotell är verkligen att ta i. Mer B&B. Gymmet är låst, spabadet är tomt och frukosten är som på ett vandrarhem. Dessutom ingen personal att vända sig till.

De tar ändå lika mycket betalt som Kramm som är ett riktigt hotell.
Här bor jag aldrig mer!
      64.4 km från Kramfors Stadshotell
      61.7 km från Kramfors Stadshotell
      Visa fler hotell i Kramfors
      Omdömet skrevs 14 februari 2023

Hade bokat två nätter i ett enkelrum. Anlände på fredag 10/2 ca 20:30, då stället var obemannat. Svinkallt på rummet, ingen värme alls från det lilla elementet. Vred upp det till max, men det gjorde ingen märkbar skillnad, rummet som helhet förblev svinkallt länge. Jag fick gå och lägga mig fullt påklädd inkl. långkalsonger, jeans, t-shirt, tröja, kofta och dubbla strumpor, för att försöka sova i kylan. Vid 23:30 ringde jag i desperation till Hotell Kramm en bit bort, för att fråga om det trots den sena timmen istället gick att ta in där (då jag inte stod ut att vara kvar på stadshotellet - inget bra betyg!), men Kramm var tyvärr inte heller bemannade.
      Först på morgonen, efter en urusel natt, DÅ var rummet normalvarmt. Det var så dags! (Andra natten var därefter ok.) Att ett hotellrum ska vara normalt beboeligt får väl ändå sägas vara ett absolut minimikrav, för 795 kr/natt. En normalt serviceminded hotellägare hade med självklarhet återbetalat den horribla första natten helt och hållet med en gång, men denna ordmärkare undrade istället "Iskallt? Hade vattnet frusit i toaletten?", och swishade inledningsvis endast tillbaka futtiga 200 spänn. Efter att jag ringt upp denne Micael Gabrielsson och framfört mitt klagomål en andra gång, kom senare en återbetalning på bankkortet på återstående 600 kr för förstanatten. Det var ju bra, men att den enda rimliga åtgärden skulle sitta så långt inne ...
      Inte en chans att jag sätter min fot på det stället igen!
      Övrig personal jag träffade på var dock trevliga, ingen skugga över dem.
      (Det så kallade "hotellet" ståtade även på rummet med "Som gäst tränar du gratis i vårt gym. Glöm inte att lägga tillbaka kortet här efter användning." Inte låg där något kort ...)

Datum för vistelsen: februari 2023
      Tack C1176OPdavidl
      Omdömet skrevs 22 september 2021 från mobil enhet

Jag förväntade mig av lite klass p.g.a. att detta är ett stadshotell, men redan från utsidan såg det ut som byggnaden som någon glömt. Det behövdes en rejäl upprustning och trots att man hade gjort allt man kunnat för att få det se ut som ett vandrarhem i bättre klass så kändes det bara sorgligt. Rummet vi fick var litet och badrummet likaså, dock sov vi gott och frukosten var vi nöjda med. Allt handlar om vad man har för förväntningar. Gör något åt hela byggnaden så kan det , kanske bli bra.

Rumstips: Det finns gratis parkering vid byggnaden.
      Datum för vistelsen: september 2021
      Tack AnneE290
      Omdömet skrevs 14 augusti 2020 från mobil enhet

En besvikelse, kändes mer som ett vandrarhem. Har bott på många stadshotell i Sverige, men inget så här påvert.
      Pyttesmå, trånga rum, smala, låga sängar, badrummet så litet att man knappt rymdes. Plus var dock att allt var rent och nytt/fräscht. Alla dubbelrum ligger mot järnvägen, man blir störd av passerande tåg och passerande biltrafik.
      Frukosten av enkelt slag, som utlovat.
      Inte ett prisvärt boende.
      Natten efter bodde vi på Stadshotellet i Ö-vik, vilken skillnad! Stora rum, riktig hotellkänsla även om hela hotellet behöver en uppdatering då det mesta är slitet. Priset? Lägre!

Datum för vistelsen: augusti 2020
      Tack Getaway67914720259
      Omdömet skrevs 12 september 2019

Riktigt uselt för att kallas hotell. Ett hyfsat vandrarhem med takdropp är det som bäst. Jag kommer aldrig någonsin besöka detta usla hotell igen.

- Absolut kass frukost. En ost och en sorts skinka av absolut billigaste sort, och Eldorado apelsinmarmelad. Det var ALLT som erbjöds till pålägg. En enda juice, sån där billig multivitamindryck med aspartam.
      - Det regnade in mycket över toastolen
      - Personal kunde endast nås via mobiltfn, trots att de påstår att det är bemannat.
      - Endast en handduk var, och ingen plats att hänga den förutom på en liten kort stång över toaletten där det regnade in.
      - Det luktade urin i duschen eller om det berodde på fuktskador eller annat
      - Rummet var mycket fuktigt och automatiska fläkten gick dygnet runt. Det droppade vatten från den.
      - Elkablar hängde ur väggen helt öppet i matsalen.

De enda plus jag kan ge är att sängarna var fräscha med fräscha sängkläder, och att kaffeautomaten kunde användas dygnet runt.

Datum för vistelsen: september 2019
      Tack Hotelltestare
      Omdömet skrevs 3 juli 2019

Jag bodde på hotellet under Whiskyfestivalen för att mitt vanliga boende under festivalen hade blivit dubbelbokat. Hade då sådan tur att det fanns en avbokning på stadshotellet. Rummet var helt okej, hotellet i övrigt lite sämre, men det såg lite ut som att en renovering var på gång. Enkelt att checka in och ut, dock ingen personal på plats utom vissa tider. Helt okej boende.

Datum för vistelsen: juni 2019
      • Restyp: Reste ensam