“Skansholm”
Omdöme om Restaurang Prima

Restaurang Prima
Rankad som nr 4 av 12 Restauranger i Vilhelmina
Prisklass: 19 US$ - 28 US$
Beskrivning: Den mysiga restaurangen i Skansholm vid sjön Malgomaj med mat från Lappland, bl.a. ren, älg, fjällröding, svamp och bär
Restauranginformation
Omdömet skrevs 19 juli 2019

Restaurangen var tyvärr stängd då vi besökte Gammskolan i Skansholm, men det var ändå en nostalgiskt upplevelse då vi passade på att besöka grannfastigheten dvs den gamla skolan där min far var lärare på 50-talet.

Datum för besöket: juli 2019
Tack KL L
Språk

Omdömet skrevs 16 april 2019

Besökte denna restaurang på väg upp mot vår stuga i Klimpfjäll, blev väldigt positivt överaskad av kvaliten och dom annorlunda smakerna. Rekommenderas starkt!

Datum för besöket: april 2019
Tack Anne518135
Omdömet skrevs 7 december 2018

Familjen provade ett jättegott annorlunda vegetariskt julbord, allt var hemlagat, vi kommer tillbaka.

Datum för besöket: december 2018
Tack Anne518135
Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

Gjorde ett besök här för 7 år sedan och nu var det dags igen. Samma höga kvalitet på mat i en enkel miljö. Menyn är fantastisk och servisen hög. Eftersom maten lagas efter beställning bör du förbeställa om du har bråttom. Bli inte förvånad om du är ensam i restaurangen. Vintertid har de bara öppet efter förbokning och då även om du är ensam och ska äta!

Datum för besöket: juli 2018
Tack Beritgudrun
Omdömet skrevs 4 maj 2018 från mobil enhet

Musiken var på tok för hög.Jag skrek min beställning jag skrek till mina vänner. Sänk volymen det är inte ett disco! Ni får en femma när jag kan säga det i normal ton och ni hör det.

Datum för besöket: maj 2018
2  Tack John-Henry L

Resenärer som tittade på Restaurang Prima tittade också på

Vilhelmina, Västerbottens län

Besökt Restaurang Prima? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt