Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Personalen var fantastisk. Volymen på musiken var för mycket.”
Omdöme om Restaurang Prima

Restaurang Prima
Rankad som nr 4 av 13 Restauranger i Vilhelmina
Restauranginformation
Omdömet skrevs 4 maj 2018 från mobil enhet

Musiken var på tok för hög.Jag skrek min beställning jag skrek till mina vänner. Sänk volymen det är inte ett disco! Ni får en femma när jag kan säga det i normal ton och ni hör det.

Datum för besöket: maj 2018
1  Tack John-Henry L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 16 omdömen

Omdömet skrevs 4 januari 2018

Vi firade vår mammas 100-årsdag på Restaurang Prima, maten var utsökt full av angenäma smaköverraskningar med ett personligt bemötande och i en gemytlig atmosfär. Karl Johan svampsoppan, Rödbetsbiffarna, Vittvinspocherad malgomajröding med lingonhollandaise, Marängsviss med maskrosglass och nässelsmoothie var favoriter.

Datum för besöket: december 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack UllaD2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2017 från mobil enhet

Lokala råvaror. Då allt görs från grunden så det kan ta tid. Rekommerar beställning av huvudrätt vid bokning av bord

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Carina N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2017

Mycket god carbonara med västerbottenost och smörstekt egenplockad svamp och bra service, jag kommer tillbaka!

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack bruichladdich2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2017 från mobil enhet

Åt här två dagar i rad för det var så bra! Fisken var fångad i Malgomaj och anrättningen fick mig nästan till tårar! Så fint!

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack Sebastian D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Prima tittade också på

Vilhelmina, Västerbottens län
Vilhelmina, Västerbottens län
 
Vilhelmina, Västerbottens län
Vilhelmina, Västerbottens län
 
Vilhelmina, Västerbottens län
Vilhelmina, Västerbottens län
 

Besökt Restaurang Prima? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt