Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyr och bedrövlig mat ”
Omdöme om Björnrikegården

Björnrikegården
Rankad som nr 27 av 32 Restauranger i Vemdalen
Kök: Pizza
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Dyr och bedrövlig mat samt mycket otrevlig personal som skrek ut beställningarna. Ett riktigt bottennapp.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack Q6293XAamandab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (84)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1923 av 84 omdömen

Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Ok, men dyr pasta. Synnerligen otrevlig personal som skrek och var enormt otrevlig. Systemet klarar inte när det blir många gäster.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack 994stefann
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Helt ok mat, fick hämta drickannoch besticken själv. Kortdragaren fungerade inte men kunde swischa istället.

Datum för besöket: februari 2020
Tack joakime409
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2020 från mobil enhet

Har nyss ätit en utsökt familjemiddag med underbar service i unik miljö. Kommer gärna igen. Kan varmt rekommendera ett besök här/Richard

Datum för besöket: januari 2020
Tack 450carinan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2020

väldigt god mat, god pizza och trevlig personal. skulle rekommendera till 100%, kommer garanterat åka tillbaka det,

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack David_Holmgren15
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Björnrikegården tittade också på

Vemdalen, Jämtlands län
 
Vemdalen, Jämtlands län
Vemdalen, Jämtlands län
 

Besökt Björnrikegården? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt