Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Fantastiskt!

Har varit på många båtresor men denna var den absolut bästa! Suverän personal som är trevliga och ... läs mer

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan
Getaway44010
från mobil enhet
Härlig dagskryss med barbaque

Kan varmt rekommendera dagskryss bland öarna nära Lefkas/Nidri. Omväxlande med bad i grotta ... läs mer

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan
evasA8869QV
Läs alla 48 omdömen
  
Omdömen (48)
Filtrera omdömen
48 resultat
Medlemsbetyg
47
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
47
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 48 omdömen
Omdömet skrevs 4 september 2020

Otroligt härlig utflykt! Så mysigt att bada i havsgrottan, och Spartachori- så vacker liten by! Även helt fantastisk apelsinjuice! Men bäat av allt måste nog vara lunchen, bästa souvlakin jag har ätit!! Spännande att höra mer om Scorpios också!

Datum för upplevelsen: september 2020
Tack E7233CPamandah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ionianstarcruises, Owner på Ionian Star Cruises, svarade på det här omdömetSvarade 6 september 2020
Google-översättning

Great to hear you liked your day with us, welcome on board again! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020

En mycket härlig båttur under en hel dag till de vackraste stränderna på Lefkas västkust. Så klart och underbart vatten att man ser igenom det genom att bara titta på det. Inte ens Thailand har så fint vatten!

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack alexandra_O1004JF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ionianstarcruises, Owner på Ionian Star Cruises, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2020
Google-översättning

Tack så mycket! We are happy to hear that you enjoyed our trip to the 3 beaches yesterday. The weather was perfect also!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs i dag
Google-översättning

Datum för upplevelsen: juni 2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2020
Google-översättning

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ionianstarcruises, Owner på Ionian Star Cruises, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2020 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ionianstarcruises, Owner på Ionian Star Cruises, svarade på det här omdömetSvarade 12 oktober 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen