Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat och mysigt läge ”

Toms Seaside Restaurant
Rankad som nr 18 av 76 Restauranger i Nidri
Certificate of Excellence
Kök: Grekiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Familjer med barn, Lokal mat, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Frukost, Lunch, Bokningar
Omdömet skrevs 30 juni 2018 från mobil enhet

Maten var bra, den helgrillade fisken var utsökt. Lugnt ställe där man slipper trängas och slipper trafiken. Du sitter under stjärnorna vid havet. Kyparna mycket noggranna och professionella. Rekommenderas!

Datum för besöket: juni 2018
Tack Jesper M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (397)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 397 omdömen

Omdömet skrevs 27 maj 2018 från mobil enhet

Bra service. Har dock inte ätit utan bara tagit några drinkar men bra service och fantastisk utsikt med bord nere vid strandkanten.

Datum för besöket: maj 2018
Tack ROMZorro
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Vi åt svärdfisk och den var så god. Utmärkt service och maten kom snabbt. Vi kom vid 8 tiden så det var inte så mycket gäster. Åt grillad feta ost till förrätt och den var perfekt. Att man sitter vid vattenbrynet utan trafik gör upplevelsen perfekt. Rekommenderas varmt. Dock vet jag att det tar längre tidJu senare på kvällen man kommer men de är så trevliga.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack annajosse123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

Väldigt trevlig personal, så himla roliga och håller koll! Maten var fantastisk, speciellt oliverna och mousakan. Även läget är perfekt!

Datum för besöket: augusti 2017
1  Tack Skorpan L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2017 från mobil enhet

Vi hittade detta ställe därför att dom även hyr ut parasoller, god mat men inget wow.Personalen är trevlig men oegagerad

Datum för besöket: juli 2017
Tack Petsve10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Toms Seaside Restaurant tittade också på

 
Lefkada, Joniska öarna
 

Besökt Toms Seaside Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt