Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (730)
Filtrera omdömen
730 resultat
Medlemsbetyg
388
222
67
32
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
388
222
67
32
21
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 730 omdömen
Omdömet skrevs 19 april 2018

  • Bodde här: april 2018, reste ensam
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Red
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 28 februari 2018

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Red
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
KamilaRED, Guest Relations Manager på Radisson RED Brussels, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 30 oktober 2017

  • Bodde här: oktober 2017, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Red
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
RD_Royal_Brussels, Guest Relations Manager på Radisson RED Brussels, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2017

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 22 maj 2017 från mobil enhet

Ett stenkast från EU-kvarteren ligger detta helt nyrenoverade hotell som med sitt hippa koncept kanske känns mer exkluderande än inkluderande. Detta räddas upp av mycket trevlig personal och sköna tysta rum. Frukosten är ok men det känns krångligt att beställa över disk istället för att ha den vanliga frukost buffén.

Bodde här: maj 2017, reste med familjen
Tack Virrvarr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2016 från mobil enhet

Vi som inte sväljer varje trend bör undvika Radisson Red nära Place Luxenbourg. Ogudaktigt dyrt, jobbig miljö med påträngande och oroliga mönster (eller serieteckningar i tapetform). Heltäckningsmattorna kan framkalla krampanfall och badrumsinredningen är så krångligt designad att det känns som en högvinst att det till slut kommer lite vatten från oväntat håll. Den inkluderade frukosten var komponerad på ett för hotellets resultaträkning gynnsamt vis och serverades med en exceptionellt låg fart.
Sätter en röd tape över dörren till Radisson red för min del. ☹️

Bodde här: november 2016, reste i arbetet
2  Tack Grand-tante
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RD_Royal_Brussels, Public Relations Manager på Radisson RED Brussels, svarade på det här omdömetSvarade 18 november 2016
Google-översättning

Dear guest,

First of all, I'd like do apologize in the name of the whole team for the inconveniences we have caused you. We're sorry that you didn't like the design, as this is one of the main reasons our guests choose to stay with us.
Please note that this week we have improved our breakfast waiting time, so this shouldn't be an issue anymore. This is a brand new hotel and it is a challenge for all of us, but we take note of every comment so we get better day after day.

We really hope to see you back in Radisson RED Brussels soon and prove you that we can make it right!

Kindest regards,

Mario - Community Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen