Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Brilliant cottage Michelle thought of everything ...”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Silhouette Cottage

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
49 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
2 sovrum, 2 badrum, för 4
Staunton, Coleford, Forest of Dean, Gloucestershire, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 49 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 6 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 21 februari 2020 för en vistelse i februari 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Grantham, England, United Kingdom
Omdömet skrevs 29 oktober 2019 för en vistelse i oktober 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
X237IJdav ...
Low Row, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
11 omdömen
8 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 15 juni 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Chichester, Storbritannien
Omdömet skrevs 18 maj 2019 för en vistelse i maj 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt