Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (20)
Filtrera omdömen
20 resultat
Medlemsbetyg
10
8
0
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
10
8
0
2
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 20 omdömen
Omdömet skrevs 6 januari 2020

Ett modernt, rent o fint rum i en av sidobyggnaderna. Skön säng.
Vackert dukat för julbord i gammaldags miljö. Hela herrgården var vackert pyntad.
God mat och trevlig personal.
Även frukosten var bra.

Datum för vistelsen: december 2019
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Maria L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 december 2019 från mobil enhet

Julmarknaden var var mysig och var precis lagom stor med ett varierat utbud av varor att köpa. Vi hade bokat julbord med boende i annexet Smedjan. Rummet var jättefint och smakfullt inrett. På kvällen var det julbord på herrgården, väldigt gott med närproducerade delikatesser, ingen risk att man gick hungrig därifrån. Dagen efter var det en frukost där det fanns allt man kunde önska sig. Totalupplevelsen var väldigt trevlig!

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack UlfB79
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2019

Ett strålande weekendställe En fin herrgårdsmiljö med bekväma och stilfulla sovrum i separat byggnad. Började med en läcker kakbuffé vid ankomsten. Kvällens
trerättersmiddagen bestod av sotade havskräftor till förrätt, halstrad torskrygg som huvudrätt och till dessert vit chokladmousse. Fina smaker och vackra presentationer med kunniga servitriser förgyllda det hela. Till detta erbjöds ett förnämligt vinpaket.
Det fanns promenadstigar och en golfbana runt om herrgårdens mark.

Rumstips: Bedömer att samtliga rum var likvärda
Datum för vistelsen: november 2019
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack mofa1896
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2019 från mobil enhet

Trevligt boende, fantastiska miljöer och riktigt fin Herrgård där vi åt middag och frukost. Personalen på hotellet/restaurangen var väldigt hjälpsam och tillmötesgående på alla vis.
Ridturen som vi bokat var fantastiskt, vi var tre av fyra som aldrig ridit förut, endast 9åringen (yngsta sonen) i sällskapet var ridvan. Detta var hans födelsedagspresent:-). Ridstigen var magiskt vacker, hästarna otroligt snälla och ledaren väldigt kunnig. Hade bara ledaren för ridturen varit lite mer förstående för vår totala ovana med hästar och visat lite mer intresse att lära oss istället för att påpeka våra fel på ett sätt som om vi borde veta exakt hur man rider hade detta varit en fullpoängare!

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack liljander
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PetterKar, Ägare på Tofta Herrgård, svarade på det här omdömetSvarade 23 april 2019

Hej
Vad roligt att höra att ni var nöjda med er vistelse hos oss.
Vi skall framföra era synspunkter angående ridningen till ledningen för Stall Tofta.
Välkomna åter
Petter Karlander

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2019

Moderna ljusa rymliga rum med bra belysning, sköna sängar med bra och åtkomliga läslampor. Rymligt dusch- och toalettrum med bra belysning. En naturligt vacker plats med sin egna atmosfär. För mitt familjeboende, 13 personer, var alla bekvämligheter tillgodosedda och alla hade sovit skönt gott hela natten lång.
.
I gästboken noterade vi: "2019-02-27--28 Vilken härlig 80-årsfest vi fick! Tack för trevligt bemötande och fin service, läcker mat, skönt boende i en fantastisk och genuin miljö."

Datum för vistelsen: februari 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
2  Tack Gottboende
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PetterKar, Ägare på Tofta Herrgård, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2019

Hej,

Ursäkta sent svar.
Tack för det fina omdömet.
Roligt att ni var så nöjda med ert besök här på Tofta Herrgård.

Varmt välkomna åter.

Petter Karlander

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen