Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Accogliente e tranquillo”
Omdöme om L'Orto delle Fate

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
L'Orto delle Fate
Rankad som nummer 1 av 5 temaboenden i Marta
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs september 10 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
Tack Simone P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
giulia t, Responsabile relazioni pubbliche på L'Orto delle Fate, svarade på det här omdömetSvarade september 11 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (75)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 75 omdömen

Omdömet skrevs september 7 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: September 2017, reste med vänner
Tack Salvatore D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
giulia t, Proprietario på L'Orto delle Fate, svarade på det här omdömetSvarade september 10 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 3 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
Tack Venusia27
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
giulia t, Proprietario på L'Orto delle Fate, svarade på det här omdömetSvarade september 17 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 31 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack tiziana b
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
giulia t, Proprietario på L'Orto delle Fate, svarade på det här omdömetSvarade september 17 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 22 2017
Google-översättning

Tips för att välja rum: Se avete un bambino piccolo scegliete la stanza Martana, è grande e luminosa e molto fresca dove si ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack ValentinaMingazzini
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
giulia t, Responsabile relazioni con la clientela på L'Orto delle Fate, svarade på det här omdömetSvarade augusti 24 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Marta
9,9 km bort
Borgo Campanile
Borgo Campanile
Nr 1 av 17 i Montefiascone
105 omdömen
0,5 km bort
Relais del Lago
Relais del Lago
Nr 3 av 7 i Marta
347 omdömen
12,8 km bort
Agriturismo Le Vigne
Agriturismo Le Vigne
Nr 2 av 23 i Bolsena
127 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1 km bort
B&B La Baia Del Lago
13,1 km bort
Agritur-Residence L'Antica Fattoria
13,2 km bort
La Riserva Montebello
La Riserva Montebello
Nr 9 av 23 i Bolsena
150 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt L'Orto delle Fate? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om L'Orto delle Fate

Adress: Stradella della Spiaggia 22, 01010 Marta, Italien
Region: Italien > Lazio > Province of Viterbo > Marta
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Sviter Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 5 temaboenden i Marta
Prisklass: 679 kr - 1 337 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 6
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com så att du tryggt kan boka med L'Orto delle Fate. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt