Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket trevlig och tillmötesgående”

Restaurang Stora Torget
Rankad som nr 2 av 19 Restauranger i Sala
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Mycket trevlig och tillmötesgående personal gällande allergi. God mat, lugn och trevlig lokal. Smidig och snabb kontakt vid bokning.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack 977madeleneb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (63)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 63 omdömen

Omdömet skrevs 11 december 2019

Det hör är Salas enda centrala restaurang med någotsånär klass på maten. Intog gösen denna gång och den var perfekt tillagad.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack 428annemariel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2019

Mycket centralt läge. Bra trevlig service, behövde inte vänta länge för beställning, god och prisvärd måltid

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Rolf L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2019 från mobil enhet

Detta är ett ställe som förmodligen har den mest vällagade maten i Sala. Trevlig ägare, personalen trevlig. Det är finedining som gäller.

Datum för besöket: juli 2019
Tack MFgustafsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2019

Middag med familjen, snabb och trevlig service (dock väldigt lite gäster). Anpassning av maträtt till sonen gjordes utan problem. Maten kom snabbt, åt plankstek som var riktigt bra.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Jeanette N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Stora Torget tittade också på

 
Sala, Västmanlands län
 

Besökt Restaurang Stora Torget? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt