Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
248 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-12-13
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
248 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-12-13
Boka nu, betala på plats
Booking.com
248 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-12-12
Boka nu, betala på plats
Travelocity248 US$
Orbitz.com248 US$
eDreams248 US$
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (558)
Filtrera omdömen
558 resultat
Medlemsbetyg
512
40
2
3
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
512
40
2
3
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 558 omdömen
Omdömet skrevs 24 september 2022 från mobil enhet

Fick besöket i födelsedagspresent. Har alltid velat träffa en alpacka. Jätte bra guidning. Jätte trevlig personal. Jätte söta alpackor och andra djur. Mysigt att komma nära djuren och få mata de. Nästa gång ska vi boka alpackapromenaden. Lätt att hitta dit. Väl värt ett besök! Vi kommer tillbaka! :)

Datum för vistelsen: september 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack Emma S
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 september 2022 från mobil enhet

OMG! Högt över förväntan. Under ett års tid har jag tjatat på barnen att vi ska åka hit och till slut lyckades vi. Vi bodde i tältet - jättemysig och trevligt. Det fanns det där lilla extra. Varma bullar vid ankomst tex. Middagen var fantastiskt god och möjligheten att grilla eget uppskattas men vi valde pubmaten. Ägare och personal var alla trevliga och serviceminded. Ingenting var omöjligt kändes det som. Och alpackorna - jag kan inte få nog. Jag kommer tillbaka, garanterat! Tack från ett lyckligt födelsedagsbarn som dessutom fick påfågelfjädrar i present av värden

Datum för vistelsen: september 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack Mia J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 augusti 2022

Andra besöket på Norrängen. Lika mysigt o lärorikt som förra gången. Vacker miljö och gulliga alpackor. Supergoda revbensspjäll och mycket god frukost. Fräscha rena lokaler och rum. Kommer kanske tillbaka en tredje gång.

Datum för vistelsen: augusti 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack J8738DMmariag
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 juli 2022

Väldigt bra upplevelse med ett mycket fint glampingtält. Ägaren Paul gör allt för att man ska trivas och det känns verkligen som att man får det lilla extra. Ett stort plus är den väldigt gosiga katten och hunden .
Stora matportioner i restaurangen och möjlighet att hyra badtunna. Grill finns utanför glampingtältet. Passar både för barnfamiljer och par.
Otroligt söta alpacka bebisar precis utanför tältet.

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack RIckardnlson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 juli 2022

Väldigt mysig gård med alpackor och andra djur :) Vi bodde i familjerummet, det finns AC som man kan ställa precis som man vill ha det. Mycket god mat och dryck i den engelska puben. Vi är mycket nöjda med vår vistelse :)
Tack Paul m familj!

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack mattiasj886
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen