Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
90 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
163 US$
159 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
90 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
70 US$
68 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 22 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 22 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 87 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Hem till Gården(Västerås)
Kostnadsfri avbokning till den 26/07
Boka nu, betala på plats
135 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Scandic Vasteras(Västerås)
Kostnadsfri avbokning till den 29/07
Boka nu, betala på plats
107 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotel Arkad(Västerås)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
107 US$
86 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 20 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 20 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 108 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

101 US$
98 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
113 US$
96 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 13 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 13 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 110 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Omdömen (368)
Filtrera omdömen
368 resultat
Medlemsbetyg
342
26
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
342
26
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
185190 av 368 omdömen
Omdömet skrevs 3 juli 2014

Mysigt och familjär stämning.
Vi var där med jobbet och det fanns allt vi behövde så som internet, projektor och whitebard.
För kvällen fanns även biljard och fotbolls spel. Såg även en bastu och vildmarksbad men det var inget vi utnyttjade.

Mycket trevliga ägare.

  • Bodde här: juni 2014, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Crippa_E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paul N, Ägare på Norrängens Alpacka - Bed and Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2015
Google-översättning

Thank you so much for the kind words ! //Paul & family

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2014

Härligt med alla alpackor, påfåglar, höns, kycklingar, hästar, hund och igelkotte.
Paul med familj och personal var väldigt trevliga.
Boendet var långt över förväntan, nyrenoverat med hög mysfaktor och det lilla
extra som man ibland får på fina rum i dyra hotel. (Vi bodde i lägenheten).
Vi var dom enda gästerna och vart ändå serverades en stor komplett frukost i
den trevliga lokalen på övervåningen.
Paul gav oss mycket tid och visade runt bland alpackor och andra djur som
om han inte hade något annat att göra en söndagskväll.
Jag tycker upplevelsen och boendet var väldigt prisvärt !
STORT TACK.

  • Bodde här: juli 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Peter B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paul N, Ägare på Norrängens Alpacka - Bed and Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2015
Google-översättning

Thank you so much for the kind words ! //Paul & family

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2014

Detta var en perfekt utflykt/semester om man vill uppleva alpackor och samtidigt bo bra.
Vi hade hund med oss och det var inga som helst problem att ha med på boendet. Paul svarade på alla frågor vi hade om alpackor och deras skötsel och hit åker vi gärna igen för att förkovra oss ännu mer angående alpackor. Boendet var så mycket bättre än vi någonsin hade väntat oss och samtliga som bodde/arbetade på gården var serviceminded och det var aldrig något problem med något.
Tack snälla ni!

Tips för att välja rum: Vi sov i lägenheten längst ned. Den var mysig och fräsch!!!
  • Bodde här: juni 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack annpettersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paul N, Ägare på Norrängens Alpacka - Bed and Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2015
Google-översättning

Thank you so much for the kind words ! //Paul & family

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juni 2014

Besökte gården i lördags med några kompisar, vi gjorde en utflykt o skulle titta på alpackorna. Alltihopa var en mycket positiv upplevelse. Vilka fantastiska djur o vi fick utmärkt guidning o massor med information. Har rekommenderat till alla jag har pratat med under helgen. STORT TACK! Kommer absolut tillbaka.

  • Bodde här: juni 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack marinaosth
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paul N, Ägare på Norrängens Alpacka - Bed and Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2015
Google-översättning

Thank you so much for the kind words ! //Paul & family

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juni 2014

Vi bodde inte på Bed & Breakfast , besökte bara visningen av alpackorna. Den var mycket intressant och givande. Fika ingick i priset. De fixade glutenfritt fika när vi bad om det någon dag innan besöket. Kan verkligen rekommendera alla djurvänner att besöka Norrängens Alpackor! De var jättemysiga, och personalen var mycket trevlig.

  • Bodde här: juni 2014, reste med vänner
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Catarina H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paul N, Ägare på Norrängens Alpacka - Bed and Breakfast, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2015
Google-översättning

Thank you so much for the kind words ! //Paul & family

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen