Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mer än gott!”
Omdöme om Fiket I Färnebo

Fiket I Färnebo
Rankad som nr 12 av 18 Restauranger i Sala
Prisklass: 4 US$ - 16 US$
Beskrivning: Cosy café on the contryside, with local produced coffé and homebaked "fika". Here we have our popular shrimp sandwich etc.
Restauranginformation
Beskrivning: Cosy café on the contryside, with local produced coffé and homebaked "fika". Here we have our popular shrimp sandwich etc.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Här finns de godaste bullarna och räkmackorna som du kan njuta av med en perfekt cappuccino. Jätteduktig och positiv personal!!!

Datum för besöket: maj 2021
Tack leonardodavid
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (5)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 5 omdömen

Omdömet skrevs 25 mars 2021

Alltid gott och färskt fikabröd, köp med hem eller fika på plats. Finns även soppor, mackor och fräscha sallader.

Datum för besöket: mars 2021
Tack 719jenniee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2021

Trevlig personal som löser detta med cover på ett utmärkt sätt.

Otroligt god mat, fika och fikabröd.
Semlorna är så man tar en extra tur för att åka bort dit.

Har man väl hittat ett fik man älskar så håller man fast vid det.

Datum för besöket: mars 2021
Tack EvaC1678
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2021

Detta personligt trevliga fik har underbara bakverk och mackor. Min favorit är räkmackan och det lokalt goda kaffet. Det finns pajer, sallader och mycket annat.
En av deras specialitet är semlor, när den säsongen är. I år var nyheten en semla med hjortron i, Jämtlands semla. Hela tiden hittar dom på nya grejer!
Dom säljer också lokalproducerade produkter.
Toppen ställe!

Datum för besöket: februari 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 928leifj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2020
Google-översättning

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fiket I Färnebo tittade också på

Sala, Västmanlands län
Sala, Västmanlands län
 

Besökt Fiket I Färnebo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt