Katastrof.
Här har vi ett ställe där folk har försökt slänga in på tok för mycket saker på en och samma plats. Vid första anblick så verkar stället rätt schysst. Finns massvis av aktiviteter så som gokart, paintball, panel, badhus, fin strand etc.
Sen börjar det. Förvirrande karta och platsplacering. En stor ful grusparkering mitt i smeten. Vi bokade tältplats med nummer 2000 något och hamnade i utkanten vid sagd grusparkering. Ojämnt underlag med gropar, stenar och fruktansvärt mycket kottar. Sånt som ändå är ganska viktigt när man tältar, att ha någorlubda plant underlag. Campingen är väl upplysd, med mysiga varma gatuljus. FÖRUTOM självklart vid tältplatserna, ni vet där man slänger upp ett glorifierat canvas tyg som inte är sådär superbra på att stänga ute ljus. Nej där har campingen valt att sätta upp lyktstolpar och magiskt nog lyckats fånga själva solen i dessa!!! Precis ovanför vårt tält och runt hela denna tält plats har dom slängt upp ljus beacons som hade attraherat självaste mothman. Ja han och vartenda knott och mygg som finns på campingen. Tur att man kan linda ett par jeans runt ögonen.
Men skitsamma vi är trötta, vi tar och käkar lite på hotellet. Bastard var stängt så vi gick in i deras hotell restaurang, och fick en chock när vi såg att den billigaste maten på menyn var en ceasar sallad för 200 spänn. Vill man ha kött? Ja då får man vara beredd på att punga ut 450 kr plus.
Stugorna har blivit placerade huller och buller, med stora fönsterpartier som vätter emot varandra. Ja för det är klart att man vill sitta och stirra in på grannen när man äter frukost.
Service husen var dock top notch kvalite, har sett att folk gnällt på att hotellets badrum inte vart renoverade sen 90 talet. Misströsta icke! Dessa renoveringskostnader gick åt till service husen!
10/10 hade undvikit det här stället.