Trevlig personal men synd att när man bokar bo och bada, ska checka in så sent från kl 15 alltså och Badet har bara öppet till 18. Det var bara stress för oss. Sen hade området också stängt den tiden den, det är ju då butikerna osv ska vara öppet. Än så länge var det ju mycket folk där och hade semester!
Sen inne på badet, massor med hårtussar överallt, kakel som hade lossnat, trappan upp bredvid den stora rutschkana "toaletten" var väldigt äckligt, gröna alger och brunt gegga! Inte alls rent på många ställen på badet. Ingen badvakt i sikte heller, ingen klocka som funkade så man kunde se vad tiden var. En ung pojke vid kiosken stod mest bara med telefonen.
På hotell rummer, inget kylskåp ifall man vill köpa med sig dricka och kvällsfika och ha på rummet och ingenstans där man kan hänga upp sina kläder så dom torkar. Kort tid för frukosten också. Kl 6-9,även här, bara stress. Utcheckning kl 11 men badet öppnar inte förrän kl 10 nomgång, hur var det här tänkt? Bokar man den typen av rum med badning som ska ingå så vill man ju kanske kunna ha kvar sina grejer på rummet och få ha en senare utcheckning tex.
Inte nöjd alls ! Hoppas att man inte får fotsvamp! Det borde vara lag på att man måste ha badtofflor på sig som i Tyskland! Ett måste där annars måste man köpa på plats eller man få inte bada alls. Vi hade glömt våra!