Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Excellent house in great location”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 3 badrum, för 8
Cabo de Palos, Municipality of Cartagena

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 18 september 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
London, Storbritannien
Omdömet skrevs 17 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
IamBoothm ...
Wigan, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
41 omdömen
13 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 21 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 18 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 20 2018
Thank you very much for your comments, we hope to see you next time!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
anagabos
Madrid, Spanien
1 omdöme
Omdömet skrevs 6 april 2018 för en vistelse i mars 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 8 2018
Muchas gracias por dejarnos tu opinión, será un placer alojaros de nuevo en este alojamiento, saludos
Ángeles Claramunt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt