Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
151 US$
132 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
354 US$
299 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
499 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
131 US$
121 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
40 US$
25 US$
Trip.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
155 US$
107 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
610 US$
111 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Rabattmeddelande! 31 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 31 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 162 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

37 US$
26 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (2 710)
Filtrera omdömen
2 710 resultat
Medlemsbetyg
1 817
639
172
52
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 817
639
172
52
30
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 710 omdömen
Omdömet skrevs 28 januari 2017 från mobil enhet

Ett helt underbart hotell som ligger oerhört vackert. Fina rum, underbar strand, vacker pool i regnskogen. Kunnig och serviceminded personal. Deras spa är fantastiskt. Skulle gärna besöka Andaman och Langkawi igen.

Bodde här: januari 2017, reste med familjen
Tack cgrimbrandt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AndamanLangkawi, General Manager på The Andaman, A Luxury Collection Resort, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2017
Google-översättning

Dear cgrimbrandt,
Thank you for your review and happy to know you have a great stay with us. Please do not hesitate to contact me via christian.metzner@luxurycollection.com if I can be of your assistance in person. My team and I look forward to taking care of you again at The Andaman
With kind regards,
Christian Metzner
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2015

Jag bodde med två vänner på Andaman hotell på Langkawi i två nätter april 2015. Ett helt fantastiskt hotell som jag gärna skulle komma tillbaka till i framtiden. Enorm frukostbuffé som jag verkligen rekommenderar. Hotellet ligger lite avsides vid en fantastiskt lugn strand som delas med ett annat hotell lite längre bort. Det blåste ganska bra under dagarna, men det var bara skönt att det fläktade. Fanns 4 restauranger i området, några lite dyrare. Rummen var stora och otroligt fina med både badkar och dusch. Skulle verkligen rekommendera detta hotell till alla som ska till Langkawi!

  • Bodde här: april 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Malin T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 maj 2014

Ett riktigt bra hotell men med perfekt service och trevligt bemötande.
Ett paradis helt enkelt med en fantastisk strand, framförallt en bit söderut (typ 400 meter) från hotellet.
Ommålning och mindre renovering börjar nog närma sig, maten är bra men ganska dyr...

  • Bodde här: april 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Jonas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2014

Andaman är ett lite lyxigt hotell ligger i en regnskog med vilda växter och djur i dess omedelbara närhet (aporna stjäl allt ätbart på rummen). Hotellgästerna har i princip en helt privat strand (i norrläge) med gott om solstolar och helt fritt från strandförsäljare.
Hotellet har fyra(4) riktigt bra restauranger som erbjuder varierande menyer till västeuropeiska prisnivåer. Om man önskar alternativ så finns det lika många restauranger till att tillgå i ett angränsande hotell på gångavstånd.
Vi hade tillgång till en pool direkt från hotellrummet vilket var ännu bättre än vad vi hade insett i förväg då övriga rum inte ens hade balkong.
Sight-seeing på Langkawi görs förslagsvis genom att åka runt på ön under en dag (liten ö) med hyrbil. Det är begränsat med biltrafik utanför de största orterna men se upp för alla vilda djur. OBServera att det är vänstertrafik, styckevis smala vägar och rejält kuperat (speciellt vid hotellområdet).

Tips för att välja rum: Majoriteten av alla rum saknar balkong
  • Bodde här: mars 2014, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack KL L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2014

The Andaman ligger mitt i regnskogen vid helt fantastiska Detai stranden. Från hotellet kan man se apor, lemurer, ödlor och näshornsfågel. Poolområdet är stort och för de små finns en liten vattenrutchbana.

Spa:t är i världsklass med en fantastisk utsikt och ljud från havet.

The Andaman har några restauranger. En, Jalla, höjer sig över alla andra. De serverar fantastiska fiskrätter till bra priser. Alla restauranger har en bra barnmeny, som var mycket uppskattad.

Om vi åker tillbaka till Langkawi är the Andaman ett självklart val. Då ska vi stanna längre än de fyra nätter vi tillbringade där denna gång.

  • Bodde här: december 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack EliMal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen