Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Booking.com
61 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-02
Boka nu, betala på plats
FindHotel
61 US$
38 US$
View deal
SPARA 23 US$
Hotels.com54 US$
Agoda.com41 US$
Priceline49 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 842)
Filtrera omdömen
1 842 resultat
Medlemsbetyg
1 321
420
73
19
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 321
420
73
19
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 842 omdömen
Omdömet skrevs 30 januari 2017 från mobil enhet

Fantastisk pool på taket med underbar utsikt över djungeln och ner mot havet. Underbar hjälpsam personal. Frukosten är jättegod man får välja på eggs benedict, omelett, huevos rancheros mm som de tillagar i köket sen finns diverse thai och västerländska frukostgrejer. Vi bodde i svit på 3e våningen lite gammal stil men lyxigt och stort med underbar balkong för att sitta o kolla på solnedgången. Kostade ca 6000 baht per dag då kunde vi bo 4 vuxna och 2 barn utan att trängas. Maten är ok inte dyr. Tar ca 10 min att gå till den lugnaste norra delen av stranden.

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste med familjen
2  Tack 396tomasz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ERIC C, Owner på Pacific Club Resort, svarade på det här omdömetSvarade 11 februari 2017
Google-översättning

Dear Tomas Z,

Thank You kindly for visiting and sharing.

We do appreciate you mentioning how much you enjoyed our "Cooked to Order" breakfast specialities :-)

Thanks again for visiting and Happy Travels,

Team Pacific (pls read News & Comments below to improve your experience)


Standard footnote with Important current information below:

We realize your time is valuable and shout out a big thanks to those who take time to review us :-).

TAXI UPDATE !!!: Some of our Guests are reporting finding better taxi options including lower fares using the app called "Grab Taxi". We kindly suggest you might try it if you would like to get a taxi to areas farther than walking distance. Most Guests report the taxi shows up within 5 minutes of booking. We also note sometimes Grab Fares are higher than normal as well, since Grab is demand driven, please wait a few minutes and try again if the fare you get is too high.


Example Grab fares based on Guest Feedback

* Karon Village to Pacific Club Resort - 100 -140 baht ( approx $3 USD )
* Pacific Club Resort to Patong Beach - 200 - 220 baht ( approx $6 USD )

WE REMIND OUR READERS, although we offer a shuttle service to Karon Beach, It's only 5 minutes walk from our driveway to the entrance of the largest beachside park in Phuket. Please check the interactive walking map on our website's location page for most up to date information on walking routes. It's far more pleasant to walk the last 5 minutes on the exercise path around Nong Harn Lake right to the oceanside gym park and waterline. Enjoy.

HEADS UP !!!: please note Google Maps for walking does NOT WORK well to provide the shortest or most beautiful walking routes, the map on our website is there for a reason.


We kindly suggest readers take a look at our 32 page mobile - tablet - computer friendly website to check rates and get even more information than you can find on TripAdvisor or any of the OTA listings (including an interactive Google walking map of our area) as well as special rate options which always carry our Best Rate Guarantee. And of course our staff at reception are always happy to help as well.

And finally, I would like to personally Thank my team for doing such a good job. The number and quality of reviews during the last year is fantastic and it's amazing how many Guests actually remember our staff by name.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2016 från mobil enhet

Ett hotell som verkligen har allt! Bra läge med gångavstånd till centrum och stranden, god mat i restaurangen och en fantastiskt personal. Kan varmt rekommendera denna pärla och vi kommer garanterat åka hit igen.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack 149Sara
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ERIC C, Owner på Pacific Club Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 december 2016
Google-översättning

Dear 149Sara ,

Thank You kindly for visiting and taking time to share thoughts of your experience at Pacific Club Resort.

Using Google translate we Thank You for such kind comments.

Thanks again for visiting and Happy Travels,

The Team at Pacific Club

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2016 från mobil enhet

Vi firade en del av vår smekmånad i Phuket och då bodde vi på Pacific club resort under en vecka. Hotellet ligger på en sluttning med en bit till stranden. Det var mycket mysigt med lugn miljö och ombonade rum. Vi bodde i en svit på andra våningen med kök och vardagsrum. Köket fick dock inte användas annat än till att värma soppor eller koka Thé. Vilket kan tyckas märkligt då det i annonsen tydligt var utmärkt som kök.

Sängarna var relativt hårda och när vi frågade om det gick att få en bäddmadrass eller något liknande var svaret ett tydligt nej. Restaurangen har en bred meny men kan inte göra något bra. Vi provade flera rätter från olika delar av menyn men var inte nöjd med någon. Speciellt illa var det med de tempurafriterade räkorna. I menyn stod det att det skulle räcka till 2-3 personer men när de levererades visade det sig vara 5-6 stycken hårt friterade räkor.

Överlag tycker jag att det var svårt att göra sig förstådd på engelska till personalen och tillsynes enkla frågor blir svåra och långa invecklingar.

Datum för vistelsen: december 2015
Restyp: Reste som ett par
Tack jensl646
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 25 januari 2015

Tre år i rad nu (i januari). En av de bästa platserna vi någonsin varit på. Vi definitivt att rekommendera detta hotell. Stort tack till alla i personalen, särskilt till 'Rat' (i Matsalen). Få se er alla nästa år.

1  Tack Ann-Marie D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.se. Visa original
Pacific-Club-GM, Manager på Pacific Club Resort, svarade på det här omdömetSvarade 27 januari 2015
Google-översättning

Thank you Ann-Marie. we are pleased that you enjoyed the Pacific Club experience once again. I have passed on your kind comments to 'Rat'. Keith

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2014

Bokade detta hotellet osett vilket jag verkligen inte fick ångra. Suverän service, fint poolområde, stora rum till ett mycket rimligt pris.

En liten bit att gå från stranden.

Rekommenderar verkligen detta hotell.

Datum för vistelsen: december 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Acca1976
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pacific-Club-GM, Manager på Pacific Club Resort, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2014

Tack för att släppa dig granskning och för att rekommendera vår vackra resort. Kolla in vår hemsida för bra erbjudanden. Keith

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen