Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 287)
Filtrera omdömen
1 287 resultat
Medlemsbetyg
591
375
185
72
64
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
591
375
185
72
64
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 287 omdömen
Omdömet skrevs 28 januari 2020

Det här hotellet ligger perfekt bara 150 m från stranden, har flera pooler, god frukost och mycket bra gym. Fantastisk personal framför allt på gymet där Pumee finns och alltid med ett leende och perfekt service.

Rumstips: Välutrustat gym, härlig personal (Pumee)
Datum för vistelsen: januari 2020
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Resglad007
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 29 januari 2020
Google-översättning

Dear Resglad007,
Many thanks for your feedback from your recent visit. We're delighted to hear that you enjoyed our facilities and services. We hope that you will return to have many more memorable stays with us in the near future.
Best regards,
Amnat J/GM & The POR Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2020

Vi var där i tre veckor över jul och nyår 2019/2020
Hotellet förtjänar sina tre stjärnor och kanske lite till.
Maten var bra. Servisen väldigt bra, mycket tack vare Mr Supit som verkligen tar han om stället och kunderna som om det vore hans egen. Tack Mr Supit.

Det jag tyvärr är väldigt missnöjd med är Ving.
De marknadsför något som inte stämmer och det är inte första gången jag råkar ut för detta med Ving. (men sista)
Denna gång köpte vi till 5 st lunchbuffeer 5 st Middagsbuffer / vecka, ink dricka
Bara det att hotellet inte hade lunch buffe och inte heller middagsbuffe på helgerna utan man fick då välja från en ganska begränsad meny. Drickorna var även begränsade till 2 st / vuxen och 1 st / barn vilket inte heller framgick av beskrivningen.

Jag har mailat in och försökt få kompensation för detta men fick nedslag pga att jag inte kontaktade deras personal medans vi var där. Vad skulle de göra, stå och laga mat åt mig? Hotellet hade ju inte lunchbuffe!

Nedan klistrar jag in vad Ving skriver ang. den måltidspaket vi köpte men inte fick.

Holiday Inclusive är ett prisvärt måltidspaket för dig som önskar en bekväm semester med flexibilitet.

I Holiday Inclusive ingår:
• Frukostbuffé sju dagar/vecka
• Fem lunchbufféer/vecka
• Fem middagsbufféer/vecka
• Till lunch och middag ingår vatten, läsk, lokalt öl eller en halv flaska vin per person

Gå inte på det som jag gjorde.

Rumstips: Ljudnivå på hotellet var ganska högt pga alla barn men det var väldigt bra ljudisolerade rum.. Vi bodde i rum 5407 vilket kan rekommenderas.
Datum för vistelsen: december 2019
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Karim_Karim_Karim_Ka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2020
Google-översättning

Dear Karim_Karim_Karim_Ka,
First of all, we appreciate that you spent your holidays with us. Especially, you mentioned our staff by name : Khun Supit. But I am sorry for any inconvenience you experienced while staying with us. Thank you once again for being our guests.
Best regards,
Amnat J/GM & The POR Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2019

Mycket fint hotell med fin barnpool och omgivning. Mycket barnvänligt.
Trevlig barnklubb också med Melanie och cherry! God frukost med massor att välja på.
Rummen är okej, inget att klaga på men är inte det fräschaste man bott på. Men som sagt, inget att direkt anmärka på.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Paulina G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 23 december 2019
Google-översättning

Dear PetraV1237,
Many thanks for your great review and kind words to us. We're delighted to know that you enjoyed your stay with us, especially, special service and good take care at the kids club by Melanie och cherry. We hope you had a good memorable moments and experience and we hope you'll return to stay with us again during your next visit to Phuket.
Best regards,
Amnat J/GM & The POR Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2019

Orchid Resort erbjuder lätt den bästa servicen med dessa fantastiska servitriser som heter Kwang, Link, Arawan, Pheangduan, Nam. Jättegod mat o supervänliga o trevliga. Kan varmt rekommendera detta hotellet. Vårt rum är 2010.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Annastar80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 7 juli 2019
Google-översättning

Dear Annastar80,
Thank you so much for staying with us and for giving a kind review and the 5 star score.

Happy you have given us the top marks. I am happy to inform you that you had mentioned our staff at restaurant by names and also you like our service from the restaurant.

I am pleased to know you have enjoyed your stay with us and I look forward to welcome you again soon.

Sincerely,
Ammnat J/GM & The POR Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2019 från mobil enhet


Prisvärt om man får billigt rum. Vi bokade via deras hemsida, absolut billigare än olika sajter.
Bra pooler, lunch och dryck. Standard frukost. Städningen av rummet dålig.
Dock fick vi bra bemötande i receptionen av Poi, när de hade missat att ge oss fri wi-fi och massage i 30 minuter, som var en del av vårt bokningserbjudande.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack helen_hhe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Amnat J, General Manager på Phuket Orchid Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 8 juli 2019
Google-översättning

Dear helen_hhe,
Thank you for choosing to stay at our property, and for taking the time to leave us your feedback on Trip Advisor. We appreciate your comments as it shows us what areas need further focus and improvement. Again, I truly apologize for your less than satisfactory experience at Phuket Orchid Resort & Spa and do hope to welcome you back in the future.

Kind Regards,
Amnat J/GM & The POR Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen