Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Great location with style!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
48 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 2 badrum, för 5
Karon Beach, Karon, Phuket

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 48 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Bangkok
Omdömet skrevs 13 juli 2010 för en vistelse i juni 2010
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2010
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Resegrupp: Family with young children
Din ålder 25-34
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Göteborg
Omdömet skrevs 18 juni 2010 för en vistelse i december 2009
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2009
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Resegrupp: Friends
Din ålder 18-24
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Sweden
Omdömet skrevs 6 maj 2010 för en vistelse i september 2009
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2009
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Gillade mest: The overall comfort
Gillade minst: The stairs
Resegrupp: Family with young children
Din ålder 35-44
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
Unga singlar Kompisresa
En romantisk resa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Familjer med tonårsbarn
Turister Lyxtörstande resenärer
Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt