Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Batterie Allemande de Longues-Sure-Mer
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Batterie Allemande de Longues-Sure-Mer på
från 253,67 US$
Mer information
från 247,18 US$
Mer information
från 1 328,77 US$
Mer information
från 92,93 US$
Mer information
Omdömen (1 149)
Filtrera omdömen
1 149 resultat
Medlemsbetyg
665
436
42
6
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
665
436
42
6
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 149 omdömen
Omdömet skrevs 24 augusti 2015 från mobil enhet

Batteriet som bjöd på några kanoner blev för oss inte huvudattraktionen för detta besök, utan det blev den oslagbara naturen. Vilken utsikt!

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Tack Mamaz76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2015

Ett kustbatteri där de flesta värnen står kvar. Man får en klarar bild hur det fungerar. Man får gå in och ut i bunkrarna.

Datum för upplevelsen: juni 2015
Tack Robert L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 maj 2015 från mobil enhet

fyra stora Skoda kanoner står på ett fält vid stranden och pekar ut mot Engelska kanalen. Flera av dom har blivit utslagna av bla.slagskeppet Nevada. Det finns även en signalbunker längre ned vid strandbranten.

Tack odds242
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2014

Ett välbevarat batteri som tyskarna byggde som försvar. Kanoner och bunkrar i intakt skick... och vacker utsikt över stränderna.

Datum för upplevelsen: mars 2014
Tack Johan1963
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2013

Det finns alltid några ställen vi återvänder till när vi åker till Normandie, och detta ställe är ett ut av dom, finns bevarande kanoner i två ut av fyra bunkrar . utsikten vid kommunikations bunkern är enorm ,man måste också ta sej nedanför höjden längs havet, ( med bil går) där är det också grymt vackert

Datum för upplevelsen: juni 2013
2  Tack Andersber
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen