Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra taverna”
Omdöme om Kellari Taverna

Kellari Taverna
Rankad som nr 4 av 17 Restauranger i Platanias
Certificate of Excellence
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 5 oktober 2018 från mobil enhet

Trevligt bemötande och bra service. Vi åt saganaki, cordon bleu och en tonfisk pizza. Stora portioner o vi orkade inte äta upp all en goda maten. Efter maten bjöds vi på en grekisk yoghurt baserad dessert och matsmältningsdryck.

Datum för besöket: oktober 2018
Tack GPH38
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (306)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 306 omdömen

Omdömet skrevs 19 september 2018 från mobil enhet

Trevlig personal, bra priser och riktigt bra mat. Var här två kvällar och de har otroligt många rätter på menyn men kan ändå hålla bra kvalitet på maten.

Datum för besöket: september 2018
Tack 323mattiase
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2018 från mobil enhet

Besökte Kellari och vi blev inte besvikna, trevlig personal och mycket god mat!
Ta gärna ett bord som ligger en bit in i restaurangen vägen stör rätt mycket.
Rekommenderas av oss

Datum för besöket: augusti 2018
Tack MatsoLillan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2017

Denna restaurang ligger central i stan. Inget märkvärdigt ställe, maten var bra likaså servicen. Men ett ställe "i mängden".

Datum för besöket: april 2017
Tack Kerstin O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

Vi besökte Kellari igen då vi var på Kreta även i år, men bodde på en annan ort. Denna restaurang har fantastisk mat och otroligt trevlig personal! Ett besök är ett måste!

Datum för besöket: juli 2017
Tack Per R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kellari Taverna tittade också på

 
Platanias, Rethymnon
Platanias, Rethymnon
 
Platanias, Rethymnon
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Besökt Kellari Taverna? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt