Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“¡Perfecto para un fin de semana en Lekeitio!”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Etxe txiki.

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
11 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
1 sovrum, 1 badrum, för 4
Lekeitio, Province of Vizcaya, baskiska

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 11 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Padraig N
1 omdöme
Omdömet skrevs 18 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gataconbo ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 16 september 2019 för en vistelse i september 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GuBiok
Asteasu, Spanien
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 30 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 9 2019
Muchas gracias por tu opinion.
Me alegro mucho de que hayais disfrutado de Etxe txiki y de Lekeitio.
Hasta la proxima
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
zirats
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 januari 2019 för en vistelse i december 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 14 2019
Muchas gracias y nos alegramos de quw hayan renido una estancia agradable.
Hasta pronto
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Calaf, Spanien
Omdömet skrevs 19 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt