Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
101 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-30
Expedia.com
101 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-30
Agoda.com
110 US$
92 US$
View deal
SPARA 18 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-28
Booking.com101 US$
Priceline101 US$
getaroom.com110 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 043)
Filtrera omdömen
1 043 resultat
Medlemsbetyg
441
343
157
64
38
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
441
343
157
64
38
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 043 omdömen
Omdömet skrevs 24 februari 2020

Ligger avsides i Quesada men kan rekommenderas för de som är lite äldre och gillar lugnet, vi provade inte Spa-delen, men frukosten (12 euro/st) kan inte rekommenderas, då är det bättre att ta sig till ngt ställe i närheten och äta 2st för typ 9 euro, Lizarran kanske? Litet men rent rum, men vi kommer nog förmodligen inte att bo där igen, tyvärr.

Datum för vistelsen: februari 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack anilss0n1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
hotellalagunaspagolf, Director de Recepción på Hotel La Laguna Spa & Golf, svarade på det här omdömetSvarade 3 mars 2020
Google-översättning

Dear guest, thank you very much for your comments. The price for our buffet restaurant is 12 euros per person but in case you include in your package at the check in the price is 10 euros. Also you can have a different breakfast in our cafeteria from 10.00.
The hotel is placed in a quiet area but we have some services nearby.
I hope to see you soon in the hotel. Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 december 2018

Fint hotell med bra poolområde men ligger väldigt avsides om man vill ha lite rörelse, fräscha rena rum, lite tråkig frukost som helt saknade grönsaker. Om du vill ha lugn och ro passar detta bra .
Trevlig personal.

Datum för vistelsen: september 2018
Tack Lena A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Samanta F, Director de Recepción på Hotel La Laguna Spa & Golf, svarade på det här omdömetSvarade 6 december 2018

Kära gäst,
Teamet vill tacka för att du valde vårt hotell i ditt senaste besök i Alicante. Vi tackar för alla dina kommentarer, att vi med största säkerhet kommer att dela med våra chefer för att följa upp din erfarenhet. Vi är mycket ledsna för att lära oss att vi inte kunde erbjuda dig den tjänst som du förväntade dig vid frukost, var så försiktig att vi alltid strävar efter att erbjuda högsta standard för service och gästfrihet. Återigen vill vi tacka dig för dina mycket vänliga kommentarer och din vistelse. Vi ser fram emot att ha nöjet att välkomna dig igen. Med vänliga hälsningar,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 november 2018 från mobil enhet

Mäklarfirman vi bokat visningsresa med bokade in oss på detta hotellet. Vi var mycket nöjda, det enda negativa var att det låg så långt iväg ifrån torrevieja. Fint poolområde, lugnt och trivsamt. Vi tog massage på spa-avdelningen, och var mycket nöjda.

Datum för vistelsen: november 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 252idap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Samanta F, Director de Recepción på Hotel La Laguna Spa & Golf, svarade på det här omdömetSvarade 1 december 2018
Google-översättning

Kjære gjest, teamet vil gjerne takke for at du stoler på oss i din hussøk i Alicante. Vi er glade for å lære at du likte oppholdet ditt og kunne oppleve ekte gjestfrihet og service fra alle våre ansatte og våre fasiliteter.
Avstanden fra hotellet til Torrevieja er rundt 15 minutters kjøring og 5 minutters kjøring fra sentrum av Ciudad Quesada med alle fasiliteter (Restauranter, Butikker, Banker ...) Vi takker for alle dine kommentarer. Vi gleder oss til å ha gleden av å ønske deg velkommen på nytt.
Med vennlig hilsen,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2018

Hotellet hade Stora trevlig rum, vi bodde i juniorsuit. stor pool, ett lite minus var att poolbaren var stängd men det var i maj månad så kanske lite lågsäsong. Bra service och god mat. poolhanddukar fanns att tillgå mot en deposition på 5 E st. Då fick man byta så ofta man ville.

Datum för vistelsen: maj 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack zajsa79
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Santiago M, Director Comercial på Hotel La Laguna Spa & Golf, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2018

Kära Zajsa79,

Tack för din kommentar.

Vi var glada att din vistelse på hotellet var trevlig.

Vänliga hälsningar,


Santiago M.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2018

Bra beläget hotell med professionell service. Rent och snyggt. Lugnt och tyst när vi besökte hotellet. Trevlig och hjälpsam personal. Stor spa-avdelning och väl tilltaget poolområde. Utmärkt restaurang och mycket bra frukost, isom vi såg fram emot varje morgon. Trevlig bar med generösa öppettider som öppnade upp mot den vackra trädgården. Bra gratis, hotellparkering med solskydd för bilen. Perfekt läge som utgångspunkt för trevliga dagsutflykter i området. Rekommenderas varmt!

Rumstips: Vi bodde med balkong mot gatan med kvällssol. Vill du har en mera liv och rörelse så väljer du rum med utsikt mot poolområdet.
Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Lars Göran L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Santiago M, Director Comercial på Hotel La Laguna Spa & Golf, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2018

Kära Laszlopapp2018,

Tack så mycket för din kommentar på TripAdvisor.

Vi är glada att du gillade din vistelse.

Vårt läge är bra att njuta av Costa Blanca och Costa Calida också.

Vi hoppas att vi ses igen hos oss.

Vänliga hälsningar

Santiago M.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen