Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Stor och fin strandlägenhet”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om appartement

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
6 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
3 sovrum, 3 badrum, för 6
Alicante, Costa Blanca, Alicante-provinsen, Regionen Valencia

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Italienska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Haris T
1 omdöme
“Stor och fin strandlägenhet”
Omdömet skrevs 23 juli 2017 för en vistelse i juli 2017

Väldigt stor och fin lägenhet som sagt. Stranden ligger över vägen bredvid lägenheten. En väldigt bra lägenhet för familjer och kompisar som innehåller mestadels allt som behövs vid en semester. Lägenheten är nära centrum och massvis med restauranger. Ägarna var väldigt trevliga och hjälpsamma och vi höll kontakten med dem under hela semestern, där de rekommenderade en hel del. Sammanfattningsvis en allmänt bra lägenhet med väldigt bra service.

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 15 2017
bj j aurais bien aime comprendre pour nous vous etes restes presque des amis est sans trop nous compendre heureusement y avais Emilio encantador un saludo para los 4
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
20reginac
London, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 18 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 19 2018
Vous aussi formidable !!! gentillesse simpatique très agreable peut être à une autre ànnee amicalement !!!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
SOULTANA ...
Nantes, Frankrike
1 omdöme
Omdömet skrevs 21 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 25 2017
Pour nous aussi vous avez était très sympa est correct cordialement
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
aug 15 2017
contentos les alla gustado quizas a otro ano un saludo
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Fabrizio ...
Nivå 2 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 21 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2016
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 26 2016
Bien contente que sa vous est plu cordialement
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt