Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Priceline
184 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-28
Expedia.com
184 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-29
Agoda.com
234 US$
176 US$
View deal
SPARA 58 US$
Booking.com184 US$
Hotels.com184 US$
Destinia.com234 US$
Visa alla 20 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 927)
Filtrera omdömen
1 927 resultat
Medlemsbetyg
1 135
546
173
42
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 135
546
173
42
31
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 927 omdömen
Omdömet skrevs 19 augusti 2019 från mobil enhet

Hotel i Alicante med gångavstånd till allt. Ligger i gamla stan, nöjesutbud, barer och restauranger runt hörnan. Några minuter till stranden. 10 minuter till shoppinggatan.
Personalen hör hög grad av service!
Härlig pool och solterass på taket, där vi tillbringade en fin dag.
Här du bil så boka hotellets garage i tid.

Rummen har hög kvalitet, sängarna är sköna. Inget störande ljud från gator och trafik.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 534olaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco C, Director General på Hospes Amerigo, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2019
Google-översättning

Dear Guest,
The Hospes Amérigo's team would like to thank you for trusting us in your last visit to Alicante.
We are thrilled to learn that you enjoyed your stay and could experience the genuine hospitality and service from all our staff and the roof top terrace relaxing pool with views to Santa Barbara Castle.
Again we would like to thank you for your vey kind comments and your stay.
Looking forward to have the pleasure of welcoming you again at any of our nine Hospes Hotels in Spain.
Yours sincerely,
Francisco Capó
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2019 från mobil enhet

Fina och fräscha rum , trevlig miljö. Ligger nära till det mesta. Vårt rum var väldigt trafikstört och dessutom lyhört inne.
Mysigt pool på taket men för varmt på sommaren.
Frukosten var bra men inget extra.
Trevlig personal

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Snufflan2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco C, Director General på Hospes Amerigo, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2019
Google-översättning

Dear Guest,
The Hospes Amérigo's team would like to thank you for trusting us in your last visit to Alicante.
We are delighted to learn that you enjoyed the genuine hospitality and service from all our staff.
We thank you for all your comments, that we will share with our Managers to follow up upon your experience.
Looking forward to have the pleasure of welcoming you again at any of our nine Hospes Hotels in Spain.
Yours sincerely,
Francisco Capó
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2019 från mobil enhet

Vilket hotell och vilken personal servicen är toppklass! Vi fick byta rum pga vi var ut mot vägen och när vi fick det nya rummet så stod en flaska cava på rummet! Frukosten är toppen plus att du kan beställa ifrån en meny! Tak baren med pool är jättefint! Så detta hotell rekomenderar jag starkt

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Madde K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco C, Director General på Hospes Amerigo, svarade på det här omdömetSvarade 3 juni 2019
Google-översättning

Dear Guest,
The Hospes Amérigo's team would like to thank you for trusting us in your last visit to Alicante.
We are thrilled to learn that you enjoyed your stay and could experience the genuine hospitality and service from all our staff and our facilities.
Looking forward to have the pleasure of welcoming you again at any of our nine Hospes Hotels in Spain.
Yours sincerely,
Francisco Capó
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 december 2018

Hotellet är mycket bra, läget är enastående med både nära till stranden som till shopping. Rummen är rena och städningen är mycket bra.
Frukosten är furstlig, finns inget mer att önska.
Personalen är mycket vänlig och bjöd på egna tips om restauranger. Vi hade turen att även få ett Flamenco uppträdande första kvällen.
Hit kommer vi definitivt tillbaka.

Rumstips: Boka inklusive frukost.
Datum för vistelsen: december 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Annika W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco C, Director General på Hospes Amerigo, svarade på det här omdömetSvarade 7 december 2018
Google-översättning

Dear Guest,
The Hospes Amérigo's team would like to thank you for trusting us in your last visit to Alicante.
We are thrilled to learn that you enjoyed your stay and could experience the genuine hospitality and service from all our staff and the flamenco show that takes place every Thursday night at Amérigo's passage.
Again we would like to thank you for your very kind comments and your stay.
Looking forward to have the pleasure of welcoming you again at any of our nine Hospes Hotels in Spain.
Yours sincerely,
Francisco Capó
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2018 från mobil enhet

Vi hade en fantastisk vistelse på Hospes Amerigo. Jag föreslår att boka inklusive frukost, då frukosten är supergod och mättande.
Detta är ett lugnt hotell med trevlig personal och fantastisk service.
Ett måste att prova deras egna tapas-bar, som för det första inte är dyr samt har de godaste tapasen vi har ätit.
Det var den bästa måltiden på hela resan!
Ännu ett tips är att starta dagen med en sim-tur i deras takpool, och bada bastu i omklädningsrummen.

Tyvärr var massagen inte prisvärd, den var dyr samt en av den sämre massagen jag har fått, gjorde ont i plånboken att betala 90€ vid utcheckning för en sådan halvdan massage, fönstren var även öppna så bakgrundsljuden var tutande bilar med mera, var tyvärr mer stressad efter massagen än innan.
Det var det som drog ner betyget.

Men för övrigt ett fantastiskt hotell som jag verkligen rekommenderar! Spendera era pengar på deras goda mat istället för en massage bara. ;)

Muchos gracias Hospes Amerigo! x

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 44selmas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco C, Director General på Hospes Amerigo, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2018
Google-översättning

Dear Guest,
The Hospes Amérigo's team would like to thank you for trusting us in your last visit to Alicante.
We are thrilled to learn that you enjoyed your stay, specially the genuine hospitality and service from all our staff and the delicious tapas from our Chef Patricia Dios.
We are very sorry to learn that we were not able to offer you the experience that you expected from our Bodyna, we will share your comments with our Spa Manager to follow up upon your experience and improve our service.
Again we would like to thank you for all your comments and your stay.
Looking forward to have the pleasure of welcoming you again at any of our nine Hospes Hotels in Spain.
Yours sincerely,
Francisco Capó
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen