Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Guadalest Valley på
från 27,62 US$
Mer information
från 18,41 US$
Mer information
från 85,53 US$
Mer information
från 27,61 US$
Mer information
Omdömen (2 488)
Filtrera omdömen
2 488 resultat
Medlemsbetyg
1 597
741
123
18
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 597
741
123
18
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 488 omdömen
Omdömet skrevs 20 januari 2020

Fantastiska vyer möter besökaren redan på resan upp till bergsbyn. Väl framme knallar man upp på klippan som på toppen har en slottsbyggnad. Helt otrolig utsikt i panoraman - tag med kameran!!! Anses vara ett av de mest sevärda ställena på Costa Blanca - instämmer till fullo.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack K3708UHmichaell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 december 2019

En härlig resa på delvis serpentinvägar från Benidorm. Vilka naturscenarier man möter längs vägen. Väl uppe så möts man av en fantastisk utsikt. Verkligen värt att lämna staden och stranden för detta.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack Kjell_Mia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2019 från mobil enhet

Beläget ca en timme med bil från Alicante men en helt annan värld än kustens trista hotell och lägenhetskomplex, torra sandiga och brunbrända miljöer. Efter några minuters körning på vackra serpentinvägar öppnar sig denna gröna, bördiga och underbart vackra dalgång med den historiska och genuina (trots ganska många turister) bergsbyn Guadelest som höjdpunkt. Fantastiska vyer och fascinerande historia! Ingången genom berget till den gamla befästa delen av Guadelest och borgen är något alldeles extra!

Datum för upplevelsen: november 2019
1  Tack 11ErikS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2019 från mobil enhet

Verkligen värd ett besök, vi åkte från Altea på morgonen och gjorde många stopp på vägen både till och från ” den turkosa sjön” en härlig miljö att se sig omkring i.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack ACL1978
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2019 från mobil enhet

Ett fint utflyktsmål, helt klart värt ett besök om man vill ta en paus från stranden. Kan vara lite problem att parkera men annars bra.

Datum för upplevelsen: augusti 2019
Tack 844mikaelf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen