Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Muy buena opción”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Villa Buganvilla

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
8 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
2 sovrum, 2 badrum, för 6
Candelaria, Teneriffa, Kanarieöarna

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

BeaRed R
Omdömet skrevs 31 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 1 2018
Muchísimas gracias por la opinion tan linda. Un verdadero placer tenerlos como inquilinos :) espero poder recibirlos de nuevo en el futuro.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
bbbarbora ...
London, Storbritannien
Omdömet skrevs 13 november 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Omdömet skrevs 25 oktober 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning
5
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.