Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig miljö och supertrevliga”
Omdöme om Spiltan

Spiltan
Rankad som nr 2 av 47 Restauranger i Upplands Väsby
Prisklass: 4 US$ - 22 US$
Kök: Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Uteservering
Beskrivning: Grillbuffé hela augusti, september - november A´la carte. Julbord november-december 2014
Omdömet skrevs 20 maj 2021 från mobil enhet

Mysig miljö och supertrevliga ägare som möter upp och vill att alla får en härlig stund hos dem. Klassiska meny med alltifrån skärgårdstoast, chèvresallad till fina hamburgare och fikabröd.
Kan verkligen rekommenderas som en oas för själen, 5min från E4an, mittemellan Arlanda och Stockholm

Datum för besöket: maj 2021
Tack mansson75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (49)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 49 omdömen

Omdömet skrevs 15 maj 2021 från mobil enhet

Goda hamburgare gjorda på högrevsfärs med goda tillbehör. Stället ligger en bit från E4:an Upplands Väsby men värt ett besök.

Datum för besöket: maj 2021
Tack IngmarieL4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 maj 2021 från mobil enhet

Tack Ann-Sofie och Mattias för jättegod mat, varmt bemötande och en fantastiskt trevlig kväll. Grappan, romen och sköna samtal blev pricken över i
/Susann & Roffe

Datum för besöket: maj 2021
Tack RoffeHe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2020 från mobil enhet

Väsbys bästa och mysigaste restaurang. God mat, trevlig personal och mysig miljö Alltid lediga gratis p platser.

Datum för besöket: november 2020
Tack Passport30561463863
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 från mobil enhet

Ann-Sofie och Mattias driver ett fantastiskt ställe med suverän mat och personlig service som vi gärna återkommer till ofta, både med barn och vuxna. Jag hade min 40 årsfest här och det var precis så perfekt som jag hade hoppats! Ett verkligt smultronställe i utkanten av Upplands-Väsby.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 245henningl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Spiltan tittade också på

Upplands Väsby, Stockholms län
Upplands Väsby, Stockholms län
 
Upplands Väsby, Stockholms län
Upplands Väsby, Stockholms län
 

Besökt Spiltan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt