Mycket besviken. Bokade sviten för att fira min mans födelsedag och hade stora förväntningar. Fin utsikt från rummet men tyvärr så var det där det stannade. Iskallt golv! Två lampor som inte fungerade. Försökte flytta en glödlampa till den trasiga lampan vid spegeln så att jag skulle kunna se att sminka mig. Då exploderar glödlampan och det visade sig att den gamla lampan delvis satt kvar. Tur att man inte satte in fingrarna! Städerskan kom in för att fixa det två gånger utan att knacka. Ena gången var jag i bara underkläder. Sängmattan var vänd upp och ner då den andra sidan var både smutsig och sliten! Dom högt satta fönsterna i rummet var fulla med döda flugor vilket var högst motbjudande att titta på. Vi drog ner rullgardinen! Duschslangen var trasig. Spabassängen var fin men atmosfären och dekoren i baren innanför högst medioker och oinspirerande. Tröttsamt, men vi såg alltjämt fram emot middagen senare på kvällen. Hade varit trevligt med en liten högtalare så att man kunde spela lite musik i rummet under tiden. Fick sätta telefonen på högtalare istället….Fanns inga lampor framför speglarna i rummet så fick göra mig iordning i omklädningsrummet i spa avdelningen istället.
Middagen blev tyvärr den största besvikelsen. Den bestod av tre ytterst små ”aptitretare” varav en var ett pinnbröd med örtsmör. Sen var det dags för efterrätt! Vi var då riktigt hungriga och fick be om mer mat ( har aldrig hänt mig på restaurang tidigare) varpå vi fick stekt potatis. Trodde nog en lodge med amerikanskt stuk skulle bjuda på ordentliga portioner? Billigaste vinflaskan kostade 595 kr och den var inte värd det.
Frukosten var ok.
Blev uppringd dagen efter (då vi hade klagat vid utcheckningen) och erbjuden att komma tillbaka (!) För att vi ska spendera ytterligare pengar? Nej Tack! Vi har nu suttit i den lilla poolen tillräckligt. Utbudet av fina span är stort och man kan få så mycket mer för pengarna. Spenderade 7500 sek för en natt med middag, bastu och bad i poolen samt frukost. Vin och drinkar tillkom. Tänker nu inte spendera mer tid eller pengar här.