Viveka R

Restaurangen är anläggningens svaga punkt

Omdöme om The Lodge
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 3 veckor sedan
Mycket mysigt och trevligt spahotell där man har lyckats skapa en genuint avslappnad atmosfär. Spaavdelningen (en utomhuspool, en badtunna och en bastu) var inte jättestor men räckte gott och väl till för några timmars spaande innan middagen. Rummet var fint med en fantastisk utsikt. Lite hårda sängar. Och så är det ju det här med speglar och belysning på badrum…. Är nog inte en kvinna som har ritat badrummet.
Så till det som drar ner vårt betyg från 4,5 eller 5 till 3, restaurangen. I vårt paket ingick en fyrarättersmiddag och vi köpte till vinpaket. Kunnig och trevlig serveringspersonal. Första rätten var en majsgröt att äta med träsked. Smakade i och för sig helt ok men kändes inte så festligt. Andra rätten var ett pinnbröd som var precis som det låter. Absolut inget festligt över det. Känns snarare som att man skulle ha fått in en brödkorg innan maten. En i sällskapet är glutenintolerant och fick då istället en prefab fralla stucken på en pinne. Och till det ett tillhörande glas vin!? (Har nog aldrig trott att vi skulle sitta på restaurang och äta en brödbulle ihopkomponerat med ett vin som en egen rätt).
Så till rätt nummer tre / huvudrätten: grillad ryggbiff, grönpepparsabayonne och några gula bönor. Tallrikarna, som för övrigt var kalla, gav ett något ”fattigt” intryck. När vi smakade var maten otroligt salt! Serveringspersonalen tog ut maten och vi fick nya tallrikar som inte var lika salt.
Till dessert serverades vi en pumpaglass och en bit kaka. Smakade helt ok.
Frukosten var ok men inte mer. Den ensamma frukostvärdinnan hade inte någon chans att göra ett bra jobb.
Sammanfattningsvis så haltar anläggningen. Som gäster förväntar man sig en bra restaurangupplevelse men den uteblev.
Datum för vistelsen: september 2024
Bli belönad med One Key
  • Vio.com
2.3 km från The Lodge
11.4 km från The Lodge
Flera sätt att betala på
13.8 km från The Lodge
12.9 km från The Lodge
15.9 km från The Lodge
Visa fler hotell i Genarp
Omdömet skrevs 23 augusti 2024

Mycket fint med omslutande miljö.
Mycket god och annorlunda mat med mycket olika smaker och upplägg
Lugnt och härlig miljö

• Restyp: Reste med vänner
Tack AnnOlevnadsrik
Omdömet skrevs 11 augusti 2024 från mobil enhet

Vi bodde i sviten som har en fantastisk utsikt!

När vi kom till The Lodge gick vi till poolen. Det var så mycket folk att vi vände och kom tillbaka lite senare. Poolen har en fantastisk utsikt och det finns även en stor vedeldad bastu.

Vi bodde i sviten som helt klart var höjdpunkten under vår vistelse. Ett stort rum med högt i tak och fantastisk vy!

Maten levde tyvärr inte upp till förväntningarna alls vilket drar ner vårt betyg från fem till tre.

Rumstips: Vi upplevde att sviten var värd den extra kostnaden.
1  Tack Petter M
Camilla Persson, Försäljning på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2024

Hej Petter,

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse hos oss på The Lodge! Vi är verkligen glada över att ni trivdes i vår svit och att ni uppskattade den fantastiska utsikten – det är alltid vårt mål att ge våra gäster en oförglömlig vistelse.

Vi beklagar dock att maten inte levde upp till era förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera en hög standard, och vi tar din feedback på stort allvar. Din input hjälper oss att bli bättre, och vi kommer att se över detta med vårt köksteam.

Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna er tillbaka snart igen, och att vi då kan ge er en ännu bättre upplevelse.

Omdömet skrevs 5 augusti 2024

Fantastiskt vackert och med mysig atmosfär! Väldigt trevligt och personligt bemötande av kunnig personal. Perfekt för en romantisk weekend.

Tack Ulrica76

Hej Ulrica,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du uppskattade vår atmosfär. Det gläder oss också att du kände dig väl omhändertagen av vår personal – vi strävar alltid efter att ge våra gäster en personlig och minnesvärd upplevelse.

Det låter underbart att ni hade en romantisk weekend hos oss, och vi hoppas att ni snart får tillfälle att besöka oss igen!

Omdömet skrevs 4 augusti 2024

Byt ut kuddarna då det är alldeles för höga. Sängarna var så där. Rum 1, varför satt spegeln ovanför toaletten och fönster ovanför handfatet? Borde varit tvärtom.
Vid middagen fick vi vänta 45 min på att få 2a rätten då ngn gäst hade missat att tala om att den måste ha specialkost. Ska vi andra gäster verkligen behöva vänta och rätta oss efter det bara för att ngn annan gjort bort sig? NEJ! Den gästen ska vänta - alla vi andra ska få vår service som är tänkt. Till saken hör att vi har en kongressbyrå och är väldigt måna om att rätt uppgifter lämnas till anläggningen vi konfererar på så att ALLA gäster skall bli nöjda - nu fick ALLA väntar pga detta. Fel beslut taget av personalen.
Vidare - vid parkeringen borde det stå att detta är gästparkeringen - vi körde upp för att vi inte trodde att vi skulle parkera där nere. (Fattar att man kan köra upp och lasta av.)

Tack KjerstinAdelMalmborg

Hej Kjerstin,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi är verkligen ledsna att din upplevelse hos oss inte helt levde upp till dina förväntningar.

Vi uppskattar dina synpunkter på rummet och inredningen, och vi tar detta med oss för att se över hur vi kan förbättra dessa detaljer framöver. Din upplevelse vid middagen är något vi beklagar djupt – det är absolut inte vår avsikt att någon gäst ska behöva vänta på sin mat på grund av logistiska problem. Vi kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att detta inte händer igen, så att alla våra gäster får den service de förtjänar.

Gällande parkeringen, tack för din input! Vi kommer att se till att skyltningen blir tydligare, så att det inte uppstår några missförstånd om var man ska parkera.

Vi hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka i framtiden och ge dig en bättre upplevelse.

Omdömet skrevs 23 juli 2024

Ett supermysigt spahotell med fantastisk mat. Spat är ganska litet om man inte väljer sparitual. Maten var fantastisk och till vår glädje fanns vinpaket i halvglas. Kan bara rekommendera en vistelse här.

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack Pernilla B