Hotels.com
Vio.com
Etrip
StayForLong
Visa alla 7 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 22 februari 2023 från mobil enhet

Honulele Retreat är en fantastisk upplevelse för kropp och själ där alla dina sinnen väcks till liv i en behaglig balans.
Under 2 timmar i en harmonisk miljö blir du guidad genom 7 olika rum. Från tå till topp får du möjlighet att skämma bort din kropp med produkter från Bruket. Dofter och förnimmelser från huden, tillsammans med vatten och luft i olika temperaturer gör Honulele Retreat till något oförglömligt.

Hela anläggningen känns fräsch och jag är tacksam för att få komma till the Lodge med min 13-åring på lovet.

Service, personal, maten -allt får högsta betyg även om vi bara är gäster ett par timmar!

Datum för vistelsen: februari 2023
Tack Tina R
Camilla Persson, Försäljning på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade för 1 vecka sedan

Tusen tack för det fantastiska omdömet Tina, så glada vi blir! Varmt välkommen hit snart igen, tills dess- ta hand om dig!
Varma hälsningar från oss alla på The Lodge & Honulele Spa

Omdömet skrevs 12 februari 2023 från mobil enhet

Fantastiskt ställe att tillbringa ett eller två dygn tillsammans med vänner. Fint bemötande, härligt spa med underbar utsikt. Vi njöt från att vi kom dit tills vi åkte hem.
Lagom mycket folk under spatiden och en härlig Spa ritual som kan rekommenderas.

Både middagen och frukosten bjöd på mycket god mat med härlig stämning i en fin avslappnande miljö.

Datum för vistelsen: februari 2023
Restyp: Reste med vänner
Tack tjersland
Camilla Persson, Försäljning på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 15 februari 2023

Tusen tack för de fina orden, så glada vi blir. Varmt välkomna tillbaka till oss snart igen!
/Vännerna på The Lodge & Honulele Spa

Omdömet skrevs 28 januari 2023 från mobil enhet

Det här omdömet avser BARA den upplevelse vi hade på Hunulele Retreat:
Den två timmar långa ritualen lämnade oss med en känsla av ”Jaha - det var det”. Miljön är underbar, helhetsintrycket fantastiskt, men som spa-ritual betraktat är Honulele Retreat ingenting alls att skriva hem om. I jämförelse med YSB:s The Creak är den faktiskt ganska meningslös.

Tack martinabergman

Hej Martina,

Tack för din feedback, vi uppskattar den och värdesätter din åsikt.
Vi uppskattar dina kommentarer om miljön och det totala intrycket, och är ledsna för att höra att ritualen inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill naturligtvis att alla våra gäster ska känna sig helt nöjda med sina behandlingar hos oss. Men även om det är ovanligt för oss att få negativ feedback på Aloha Spa Ritual, förstår vi att alla våra gäster har olika preferenser och förväntningar.
Om du har ytterligare feedback eller om det finns något annat vi kan göra för dig, tveka inte att höra av dig till oss.

Vänliga hälsningar,
Vännerna på The Lodge & Honulele Spa

Omdömet skrevs 17 januari 2023

Vad ger man till en 70-åring som ”har allt” i födelsepresent?
Jo, en upplevelse!
20 minuter hemifrån den skånska slätten hamnar man inne i skogen på en bergstopp…!
En lite annorlunda anläggning med vidunderlig utsikt, skogens djur inpå knuten (5 hjortar) och en personal som verkligen visste hur vi ville koppla av!
Maten var häpnadsväckande god (granbarr som krydda? Absolut!).
Bra jobbat the Lodge!

Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Toni M

Tusen tack Toni, vilken härlig läsning och så glada vi blir! Hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart igen.
Varma hälsningar från oss alla på The Lodge & Honulele Spa

Omdömet skrevs 12 januari 2023

Ett mysigare spa går inte att hitta! Ett spa med fjällstugskänsla uppe på mysiga och vackra Romeleåsen. Utsikten mot skogen ger ro i själen.

Personalen är verkligen på rätt plats och ger gästen en oförglömlig upplevelse. Spat har även anammat uttrycket less is more, i en perfekt balans.

Recensionen talar sitt tydliga språk, kärlek!

• Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack NilsEmilSebastian

Hej Emil,
Tack för ditt fantastiska omdöme om oss! Vi strävar alltid efter att ge våra gäster den bästa möjliga servicen och det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen när du var hos oss.
Tack igen för ditt positiva omdöme och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Honulele Spa. En massa kärlek tillbaka til dig!
Vänliga hälsningar,
Vännerna på The Lodge & Honulele Spa