Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (300)
Filtrera omdömen
300 resultat
Medlemsbetyg
192
67
20
11
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
192
67
20
11
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 300 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Mycket trevligt och serviceminded personal. Maten är mycket bra och gott vin rekommenderades. Trevligt spa och fina omgivningar. Bra frukost. En vistelse här rekommenderas starkt. Mycket aktiviteter i närheten.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack a-wayandgone
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2020 från mobil enhet

Firade 22 årig bröllopsdag med en vistelse på The Lodge. En fantastisk anläggning med oslagbar utsikt över Skåne. Tyvärr låg poolen så till att den låg i skugga på eftermiddagen. Supertrevlig personal och väldigt god middag med ett fantastiskt vinpaket till. Rekommenderas

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Anders N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Mycket bra mat både på kvällen och till frukost med perfekt vin till kvällens mat. På frukosten var det stressig stämning för personalen, mycket som behövdes fyllas på samtidigt, te vatten som var kallt osv, tror det var en felkalkyr i antalet personal som krävdes för frukostserveringen. Vänliga dock och prefessionellt bemötande. Spat var fint och nybyggt men jag är bortskämd med betydligt mer faciliteter på spa på andra anläggningar så att spendera många timmar på detta spat gjorde att det kändes för litet. Det fattades ångbastu och lite mer uppdelning av gästerna då det nu endast finns en bastu, en "isvak" (på minst 15 grader varm) och en pool som alla samlas i. Kunde även funnits lite bakgrundsmusik på spat för stämningen. Att kaffe och te inte ingår på spat tycker jag är dåligt då det gör det på de flesta ställena. Vi återkommer gärna för maten men inte för spat.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack T2416REsarahg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Vi var här på eftermiddags/ kvällsspa vilket var fantastiskt.
Fint, rent, snyggt och vilken otroligt bra service personalen ger! Maten som ingick i detta paket var också fantastisk.

Kommer definitivt besöka er igen.
Fem

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack chrjohansson92
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Med känsla o hög kvalitet har hotellet öppnat sina dörrar igen. Att få bo i egen liten stuga passade perfekt. Maten överträffade mina förväntningar. God smak o upplagt vackert. Fina råvaror. Den nya poolen i spa anläggningen har en fantastisk Utsikt o magisk känsla. Personalen är behjälplig o möter upp på ett avslappnat vis.
Kommer gärna åter till denna oas. Tack!
Mvh Annelie

Rumstips: Egen stuga
Datum för vistelsen: juli 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Vallgarden01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen