Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (271)
Filtrera omdömen
271 resultat
Medlemsbetyg
171
66
17
10
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
171
66
17
10
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 271 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Hit åkte vi för att fira våran bröllopsdag. Har ett Fantastiskt läge med härlig utsikt. Mycket god mat och en superb service av all personal.
Vi testa spa ritualen vilket var trevligt.
Kommer åka tillbaka hit!

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Henrik_Lj_SWE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Vi har inbokade på spa, middag och en övernattning. Jag var lite skeptisk till hotellets placering mitt i skogen, men redan när vi gick upp för backen mot receptionen kände jag en viss avslappning.

Fantastiskt hotell med otroligt kunnig och serviceminded personal!

Jag har bott mycket på hotell då jag är resande säljare men jag har aldrig upplevt en personal av denna klass.
Rummet var till full belåtenhet och spa-anläggningen var bra!

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Rob N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Servicen från personalen gör sitt yttersta för att tillmötesgå sina gäster. Maten allt från middag till frukost är något extra. Roligt att allt är lokalt producerat och många inslag från frukosten som är hemgjort från grunden.

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Floner64
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2019

Var på plats en härlig sensommardag. Började dagen med lunch på restaurangens terrass. Väldigt nöjda med mat & service. Sen Aloa Spa Ritual som var väldigt avkopplande. Hade dock önskat större möjligheter kring spa-delen såsom pool & dyl. På kvällen åt vi en grym trerätters & det var dessutom livemusik vilket höjde upplevelsen ytterligare. All mat var super & vi va väldigt nöjda med all service, man kände sig verkligen sedd & uppskattad. Vi bodde i sviten vilket är värt några kr extra, väldigt mysigt & fantastisk utsikt. Jag kan verkligen rekommendera The Lodge. Jag skulle dock avvakta tills deras tillbyggnad är färdig, då blir sannolikt även spa delen toppklass!

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack TLK7677
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CamillaP702, Försäljningschef på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2019

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme, varmt välkommen tillbaka till oss när Honulele Spa är klart!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2019

Läget är riktigt bra och anläggningen är mysig och inbjudande. Dras nya spa är otroligt fint även allt inte var klart då vi var där. Maten väldigt god med trevliga överraskningar. Alla i personalen är genuint trevliga känns inte påklistrat utan vill ens bästa. Otroligt imponerade The Lodge. Vi kommer åka hit många fler gånger.

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Zimmes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CamillaP702, Försäljningschef på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2019

Tack ska du ha för ditt fina omdöme om oss Zimmes. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen hit snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen