Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (241)
Filtrera omdömen
241 resultat
Medlemsbetyg
149
60
16
10
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
149
60
16
10
6
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 241 omdömen
Omdömet skrevs 15 december 2018

Underbar atmosfär och väldigt god mat!! Rekommenderas!Det är inte ofta man besöker en plats som lyckats så väl att skapa en hemtrevligt och varm miljö - verkligen en plats att återvända till. Härlig natur och fantastisk utsikt.

Datum för vistelsen: december 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Traveler02336299870
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla P, Försäljningschef på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2018

Tusen tack för det fantastiska omdömet, så glada vi blir! Varmt välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2018

Vi har varit här tidigare och var lika nöjda då men än mer nöjda den här gången. Vänligt bemötta redan vid ankomst som varade enda fram till vi lämnade. Receptionisten bemötte en väl och såg till att allt stämde med bokningen samt om man var nöjda med tiderna för de olika sakerna man valt mellan. God presentation av mat och dryck vid middagen med mycket glad och trevlig personal. Spaavdelningen är liten men nu under uppbyggnad. Dock inget vi har hängt upp oss på att det är litet, nästan bara mysigt. Vi ser framemot nästa vistelse!

Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 723emma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla P, Försäljningschef på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 21 november 2018

Tack ska du ha för ditt fina omdöme, så glada vi blir. Varmt välkommen tillbaka!
Hälsningar från oss alla på The Lodge

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2018

Personalen är fantastisk och är kunniga om allt som serveras på stället, alltid med ett leende på läpparna! Fanns där problem så löste dom det direkt!

Dock besviken redan från start på bokningssystemet som är från stenåldern. Vi bokade "Weekend at the spa" vilket i namnet låter fantastiskt! Dock fanns det inte terapeuter tillräckligt för att tillgodose alla som bokat, så vi blev utan...betalar man nästan 5000:- för en natt med mat och spa hade iallafall vi trott att allt skulle ingå!

Spaet är mer som en relax avdelning. Inköpta jacuzzis i plast som väsnades. Sen fanns det möjlighet till bastu. Skulle inte vilja kalla det ett Spa utan mer en relax avdelning.

Hela anläggningen är överskattad på så många vis, vilket är synd, hade priserna varit något lägre och spaet faktiskt ett riktigt Spa så hade recensionen varit annorlunda.

Maten och vinet var magiskt, riktigt gott!

Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Hannah Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla P, Försäljningschef på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 7 november 2018

Tack för din recension av oss Hanna, det glädjer oss att höra att du i det stora hela uppskattade din vistelse hos oss! Vår leverantör av boknings- & hotellsystem utvecklas till det bättre hela tiden och sedan du gjorde din bokning har vi fått en efterlängtad uppdatering som vi tycker gjort bokningsprocessen lite smidigare.
I det paket ni valde, Weekend in The Spa, ingår det Afternoon Tea, tillgång till vår Spa avdelning, 4-rätters middag och övernattning (pris 4390 kr/2 personer). Önskar man boka till behandlingar lägger man till det som ett extra tillägg i mån av plats, det finns en rad olika behandlingar i vår behandlingsmeny att välja mellan i olika prisklasser.
Jag hoppas att ni kommer tillbaka när vårt nya Spa står klart under 2019, vi ser fram emot att hälsa er välkomna till oss då. Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar från oss alla på The Lodge

Camilla Persson
The Lodge

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2018

Helt fantastiskt på ALLA sätt! Så himla god mat, trevlig personal, fina och fräscha rum och gemensamma utrymmen. Miljön är underbar!! Spaet var super mysigt och behandlingarna var mycket bra! Vi kommer rekommendera The Lodge till alla vi känner och vi åker själv dit inom kort igen!! Tack!!

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Eleonora8110
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla P, Försäljningschef på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 4 november 2018

Tack ska du ha för ditt fantastiska omdöme, vi blir så glada!
Varmt välkommen tillbaka snart igen!

Hälsningar från oss alla på The Lodge

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2018

Långt in i skogen och högt upp - med en fin utsikt - ligger detta hotell. Vi hyrde en hytta. som var ganska liten, men fullt ändamålsenlig.

Flera promenadvägar i skogen bredvid dovhjortshägn och kohagar. En på kartan utmärkt utsiktspunkt låg förvisso högt, men utsikten bestod i att titta in i grantoppar ...

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Alf C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla P, Försäljningschef på The Lodge, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2018

Tack för ditt omdöme Alf, välkommen tillbaka snart igen!
Hälsningar från oss alla på The Lodge

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen