Vi skulle åka upp till Ottsjö fjällhotell för att fira en 70-års dag. Vi var 8 personer som skulle åka. För att försäkra oss om att vi skulle få plats (eftersom det var under sportlovsveckan) så ringde vi nästan ett år i förväg för att boka platser. Allt var i sin ordning... trodde vi. Ringde under sommaren för att bekräfta vår bokning (hade inte fått någon bekräftelse) och ägaren försäkrade oss om att rummen var bokade. Sommaren gick till höst och vi hade fortfarande inte fått någon bekräftelse, ringde då upp för att kontrollera varför vi inte fått någon bekräftelse. Får då som svar att "Nej vi har sålt hotellet och det är ny ägare, och hotellet kommer att vara stängt vecka 9".
Så trots att vi bokade nästan ett år i förväg så fick vi inget rum. Inte heller ringde personalen till oss och ursäktade och informerade om att det var stängt pga nya ägare. Utan det var tack vare att vi låg på och ville ha vår bekräftelse som vi fick reda på att hotellet tydligen skulle hålla stängt då. Det var tur att vi ringt, annars hade vi åkt upp dit i tron att vi hade rum bokade.
Så trots att jag inte varit där ännu så har jag otroligt dålig erfarenhet av stället.Mer
- Kostnadsfritt wifi
- Kostnadsfri parkering