Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“bäst!”

Restaurang Hamilton Bar&Restaurang
Rankad som nr 30 av 66 Restauranger i Sollentuna
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 juli 2018 från mobil enhet

Går ALLTID hit och blir ALDRIG besviken! Rekommenderar skaldjurspastan och hamburgarna! Superställe!!

Datum för besöket: juli 2018
Tack Eveline V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (31)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 31 omdömen

Omdömet skrevs 13 februari 2018

Vi var här ett kompisgäng på 16 personer. Alla tog lite olika mat, några tog en rätt några tog tre. Maten kom i hygglig tid, väl tillagad och smakade bra. Restaurangen är inte så stor så är man fler som vi var är det nog bra att boka bord. Hygglig prisnivå. Vår servitör var uppmärksam och trevlig.

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Arne N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2018 från mobil enhet

Här kan alla välja sin favoritplanka till bra pris. Fläskfilé, oxfilé eller lax. Alla i familjen är nöjda.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack MaerMe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2017 från mobil enhet

Har varit där många gånger och aldrig blivit besvikenplankstekarna är bara bra och deras chèvre var super gott alltid är min fovorite tillsaman röd lök helt suveränt ,,,,trevlig personal och bra service‍♂️vilket passar oss perfekt . Öl är också got priser för den mat och service.har kommer vi alltid tillbaka

Datum för besöket: november 2017
Tack Mery G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2017 från mobil enhet

Man kan få en helt ok plankstek, flera olika typer av kött och fisk. Jag valde pepparstek med oxfilé. Såsen är viktig tycker jag och den var god. Så det blev en lyckad middag. En person i sällskapet tog fiskgryta den var helt fantastiskt. Jag kan rekommendera restaurangen.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Pål B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Hamilton Bar&Restaurang tittade också på

Sollentuna, Stockholms län
Sollentuna, Stockholms län
 
Sollentuna, Stockholms län
 
Sollentuna, Stockholms län
Sollentuna, Stockholms län
 

Besökt Restaurang Hamilton Bar&Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt