Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stans bästa Sushi”
Omdöme om Chikara Sushi

Chikara Sushi
Rankad som nr 3 av 65 Restauranger i Sollentuna
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Har i år köpt Sushi i Sollentuna med omnejd. Inget slår Chikaras 10-bitars lax sushi med några med topping.

Alltid lika bra!

Datum för besöket: mars 2018
Tack X1713ZVmartinb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (61)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 61 omdömen

Omdömet skrevs 4 mars 2018

Genuint gott och personlig service. Litet hål i väggen-typ av ställe - kanske inte den typen man vill äta på, men take away funkar alltid.

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Johanna U
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Fantastiskt god sushi med perfekt ris. Kan även rekommendera halstrad lax och deras bibimbap. Hela familjen var nöjd!

Datum för besöket: februari 2018
Tack MaerMe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2018 från mobil enhet

Vi åker långväga för att äta sushi här!
Absolut toppklass!
Vackert upplägg, fräscha smaker, enkel men fin resturang och perfekt sushi.

Datum för besöket: december 2017
Tack Haneds
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2018 från mobil enhet

Stora bitar sushi gott och prisvärt.trevlig personal fanns mycket att välja på och möjlighet att byta till andra alternativ

Datum för besöket: januari 2018
Tack senja06
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Chikara Sushi tittade också på

Sollentuna, Stockholms län
 
Sollentuna, Stockholms län
Sollentuna, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Bromma, Stockholms län
 

Besökt Chikara Sushi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt