Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect for a relaxing stay”
Omdöme om Number 43

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 1 sida till!
Number 43
Rankat som nummer 3 av 4 B&B/värdshus i Arnside
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs maj 23 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: The suites at the front for the views.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack BeckyBones
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LesleyNumber43, Owner på Number 43, svarade på det här omdömetSvarade juli 26 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (207)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

157161 av 207 omdömen

Omdömet skrevs april 23 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Suites 2 & 7 have the estuary views, but all rooms are gorgeous and the views can be enjoyed fro ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack LellaClem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LesleyNumber43, Owner på Number 43, svarade på det här omdömetSvarade maj 13 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 15 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: We loved our superior room 3, but after having a sneaky peak at Suite 2 that's the room we will ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack clover3724
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LesleyNumber43, Owner på Number 43, svarade på det här omdömetSvarade maj 13 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 9 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Sk8tes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LesleyNumber43, Owner på Number 43, svarade på det här omdömetSvarade mars 10 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 11 2011
Google-översättning

Bodde här: December 2011, reste som ett par
1  Tack Laura H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LesleyNumber43, Owner på Number 43, svarade på det här omdömetSvarade mars 5 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Arnside
3,9 km bort
Cumbria Grand Hotel
Cumbria Grand Hotel
Nr 6 av 10 i Grange-over-Sands
1 034 omdömen
4,9 km bort
The Cross Keys Hotel
The Cross Keys Hotel
Nr 2 av 2 i Milnthorpe
128 omdömen
0,3 km bort
Ye Olde Fighting Cocks
Ye Olde Fighting Cocks
Nr 1 av 4 i Arnside
553 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
3,9 km bort
Silverdale Hotel
Silverdale Hotel
Nr 1 av 2 i Silverdale
96 omdömen
0,4 km bort
Arnside Independent Hostel & Study Centre
Visa priser
Visa priser

Besökt Number 43? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Number 43

Adress: Number 43 Promenade, Arnside LA5 0AA, England
Region: Storbritannien > England > Cumbria > Arnside
Bekvämligheter:
Bar/lounge
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 4 B&B/värdshus i Arnside
Prisklass: 1 159 kr - 1 591 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Number 43 5*
Antal rum: 5
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Number 43. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Number 43 Arnside
Number 43 Hotel Arnside

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt