Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Beautiful place to spend some relaxing days”

Omdöme om Casa Sissi

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
3 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 1 badrum, för 3
Camaiore, Province of Lucca, Toscana

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

raphaelkr ...
Stuttgart, Tyskland
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 26 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2018
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 30 2018
Dear Guest, thank you for booking your holidays in Italy with us and for sharing your experience at Casa di Sissi. Your satisfaction is our best compensation. I would be very pleased to welcome you again at Casa Sissi or in any other villas part of our collection. Kind regards, Andrea, CEO at Vacavilla
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Metato202 ...
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 19 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 28 2020
Gentile Ospite, la ringrazio per averci scelto per la sua vacanza sulle colline della Versilia e sono felice che abbia gradito il soggiorno e l'appartamento. A questo proposito, vista la sua soddisfazione, mi sarei aspettata una votazione maggiore rispetto a 3 su 5. Mi auguro comunque di poterla nuovamente ospitare a Casa Sissi o in un'altra delle ville della nostra collezione Vacavilla. Un caro saluto, Andrea Bartalini, CEO at Vacavilla
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
nemogat1
Lido Di Camaiore, Italien
Nivå 6 Skribent
285 omdömen
48 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 74 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 juni 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 4 2018
Gentile Ospite, grazie per aver voluto condividere l'esperienza del suo soggiorno a Casa Sissi. Sono felice che il suo soggiorno sia stato piacevole. La vostra soddisfazione è la miglior ricompensa per il nostro lavoro. Mi auguro di poterla nuovamente presto accogliere a Casa Sissi o in una delle altre ville parte della nostra collezione.
A presto
Cordialmente
Andrea, CEO at Vacavilla S.r.l.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt