Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Härlig lunch”
Omdöme om Konoba Intrada

Konoba Intrada
Rankad som nr 1 av 10 Restauranger i Kastel Novi
Kök: Kroatiskt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

En mycket trevlig restaurang vid vattnet!
Bra service med bra mat!
Prisvärt och väl lagad mat.
Vi var jätte nöjda!

Datum för besöket: juli 2018
Tack Mattias G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (397)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 397 omdömen

Omdömet skrevs 25 maj 2018 från mobil enhet

Väldigt trevlig atmosfär. Svårt att få bort så boka gärna innan. Bra utbud och priser. Maten var god och okej.

Datum för besöket: maj 2018
Tack annuttt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2017 från mobil enhet

Kanoba Intrada ligger utefter en trevlig strandpromenad. En lokal pärla med mycket god mat och snabb och trevlig servis. Denna kväll satt vid ett av borden en sång kvintett och sjung Kroatiska klassiska sånger, helt fantastiskt bra. Vet inte om det är sång varje kväll men det spelar ingen roll Intrada är värt ett besök i alla fall.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Lars U
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2017 från mobil enhet

Helt oväntat hittade vi denna pärla nere vid vattnet efter en helt fantastisk liten strandpromenad bara den värd att upptäcka. Maten var helt fantastisk jag åt grillad tonfisk som lätt kan bli torr men den var perfekt, urtrevlig person, fantastiskt läge. Helt ok att sitta inne väldigt mysigt. Vi fick dessutom vara med om att en liten grupp matgäster plötsligt börjar sjunga i stämmor alldeles underbart. Boka gärna bord om ni är fler än 2 och om ni vill sitta ute

Datum för besöket: juli 2017
1  Tack LenaL270
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2016

Personal som vägrade oss platser ute pga regn (som inte ens börjat). När vi gick, och det regnade jättemycket, så var hela uteserveringen fylld.
Maten var riklig och varm, men inget speciellt.

Datum för besöket: september 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Mammanonna_Sverige
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Konoba Intrada tittade också på

Kastel Kambelovac, Kastela
 
Kastel Kambelovac, Kastela
Split, Split-Dalmatiens län
 
Kastel Novi, Kastela
Split, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Konoba Intrada? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt