Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besviken”
Omdöme om Kantina Kitchen Bar

Kantina Kitchen Bar
Rankad som nr 46 av 98 Restauranger i Agia Marina
Prisklass: 6 US$ - 28 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Läst många recensioner om deras hamburgare som skulle va så goda. Då jag älskar hamburgare så var vi tvungna att besöka detta ställe till lunch. En hamburgare är inte en uppblandad färs med örter i. Det ska bara va salt och peppar. Sen att de envisas med oregano på pommesen. Det är inte gott. Pommes ska bara serveras med salt. Servicen var ok inte mer.

Datum för besöket: juni 2017
Tack lmcoolj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (108)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 108 omdömen

Omdömet skrevs 30 juli 2016 från mobil enhet

Fick tipset om denna supertrevliga frukost, lunch, middag, barhäng. Måste berätta om deras fräscha burgare som är bland de godaste min fru och jag ätit! Vi rekommenderar verkligen detta ställe som borde ligga högre upp i tripadvisor!

Datum för besöket: juli 2016
3  Tack Mikael K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2016 från mobil enhet

En väldigt mysig restaurang, bra priser. Souvlakin var underbart god och personalen var trevlig och hjälpsam. Ska hit flera gånger!

Datum för besöket: juli 2016
2  Tack 371miab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 maj 2016 från mobil enhet

Trevligt ställe som serverar lättlagat mat. Vi tog en liten frukost här o var nöjda med det vi fick ,en bruchetta o en omelett. Kuriosa detta ställe har en egen hundparkering.

Datum för besöket: maj 2016
Tack Stickan2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 maj 2016 från mobil enhet

Har redan besökt Kantina 3 gånger för pizza, burgare och frukost med fantastiska pannkakor. Extremt god mat, bra meny med mycket valmöjligheter.

Datum för besöket: maj 2016
Tack monohh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kantina Kitchen Bar tittade också på

Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 

Besökt Kantina Kitchen Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt