Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Minos Village(Agia Marina)(Mycket prisvärt!)
132 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Atrion Resort Hotel(Agia Marina)
144 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Santa Marina Plaza(Agia Marina)
330 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
CHC Galini Sea View(Agia Marina)
315 US$
272 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
238 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Vergina Beach Hotel(Agia Marina)
161 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Iolida Beach Hotel(Agia Marina)
203 US$
171 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Elotis Suites(Agia Marina)
131 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Bar/lounge
Hotel Eleftheria(Agia Marina)(Mycket prisvärt!)
129 US$
116 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Epimenidis Hotel(Agia Marina)(Mycket prisvärt!)
492 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (86)
Filtrera omdömen
86 resultat
Medlemsbetyg
10
24
34
10
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
10
24
34
10
8
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 86 omdömen
Omdömet skrevs 8 juli 2017 från mobil enhet

Med tanken på det otroligt billiga priset (ca 4,8 för flyg och boende) så är detta ett mycket bra budgethotell. Poolen ligger ett stenkast från havet vilket gör att du får båda flugorna i en smäll. Stolarna är även gratis nere på stranden. Visst, något få solstolar vid poolen. Vi fick dock stolar 5 av 6 dagar och då var vi inte nere förens vid efter 10. Frukosten överraskande bra!
Det som drar ner betyget till en 4a är att vår AC inte funkade första natten. Olidligt varmt. Detta fixade de dock direkt på morgonen dagen efter.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
2  Tack Richadr91
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2017

Uteomgivningarna var fina med en välskött trädgård, rummet var slitet, Dåliga på att städa, torkade golvet två ggr på två veckor, bytte inte blöta handdukar, fattigt på frukosten, saft istället för juice, ingen bacon och ägg.
Poolbarkillen var det suraste jag träffat på!
Dålig Wifi på rummet!
Annars är det fint i Agia Marina så det blir ett annat hotell nästa gång!

Tips för att välja rum: Dålig Wifi på rummet!
  • Bodde här: juni 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack joersgarden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2017

Väl mottagen av trevlig personal. Vårt rum låg precis i anslutning till poolen, en egen liten altan utanför rummet. Rent och fint överallt, både ute och inne. Trädgården pysslades om varje dag, hotellchefen är svensk. Inget varmt serverades till frukost men den var ändå tillräcklig. Middagarna var helt ok, hela menyn fanns inte tillgänglig då vi kom så tidigt på säsongen. Sandstrand, stenigt på vissa ställen, ingen avgift för solstolar och parasoller. WI-fi i lobbyn konstandsfritt.
Vi tänker oss åka dit igen.

  • Bodde här: maj 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack agnetajonsson3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 maj 2017 från mobil enhet

Är man ute i sista minuten får man ta vad som finns kvar. Nu blev det hotell Marina Sands i Agia Marina. Visade sig vara ett mycket enkelt hotell med perfekt läge på stranden i Agia Marina. Som sagt mycket enkelt men ändå en positiv överraskning. Frukosten enkel men fräsch. Rummet slitet men rent. Poolen större än vad man föreställde sig från bilderna på nätet. Lite få solstolar vid poolen men svårt att få plats med flera. En av personalen pratar både svenska och grekiska och är mycket hjälpsam. Wi-fi endast i receptionen men man tänker bygga ut. Sålunda en positiv överraskning utifrån lågt ställda förväntningar.

Bodde här: maj 2017, reste som ett par
2  Tack milanvos
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2016

Trots negativa saker som jag har läst här har vi en helt annan uppfattning.
Vi bodde här en vecka i Augusti. Rummet var mot pol området, något för hög musik i bland men störde inte oss. Nära till allt polen, serveringen och havet mycket nära. Frukosten felade det kanske Bacon och något mer men helt fräscht och tillräckligt för vår del.( det är ju ej fem stjärnigt ) Personalen upplevde vi som mycket trevliga. Utanför lobbyn har du allt tillgängligt. Vi kommer igen.

Tips för att välja rum: Trevlig utsikt rum mot havet.
  • Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Ove N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen